Germania: Deciziile de ULTIMA ORA ale lui Scholz, Aderarea Romaniei la Schengen Ignorata

Germania Deciziile ULTIMA ORA Scholz Aderarea Romaniei Schengen Ignorata

Germania confirma in mod oficial prin Olaf Scholz o serie de decizii de ultima ora, ele fiind indreptate direct impotriva Austriei si a lui Karl Nehammer, iar asta pentru ca ii sunt refuzate cancelarului de la Viena dorintele de a se ridica actualele controale de la granite, iar aderarea Romaniei la Schengen este astfel ignorata, din pacate.

Germania refuza sa renunte la controalele de la granitele cu Austria din cauza numarului mare de migranti care trec prin tara, adica fix problema de care se plange Karl Nehammer si din cauza careia refuza sa permita aderarea Romaniei la Schengen, deci desi Olaf Scholz spune ca sustine aderarea tarii noastre, in realitate actioneaza complet invers.

Germania vrea sa para ca este un prieten bun al Romaniei in ceea ce priveste aderarea la Schengen, dar in realitate interesele principale ale Berlinului nu sunt foarte diferite de cele ale guvernului de la Viena, iar Romania si Bulgaria sunt prinse la mijloc intr-o disputa care nu este benefica pentru niciuna dintre cele doua tari, dupa cum prea bine stiti.

“În prezent, o astfel de abordare este complet indispensabila, la fel cum Austria, la rândul ei, trebuie să efectueze verificări în alte locuri. Trebuie să ne asigurăm că punem întregul Dacă totul nu funcționează, va trebui întotdeauna să ne ajutăm unii pe alții foarte pragmatic într-un fel, cum ar fi la granița germano-austriacă.

Atâta timp cât nimic nu funcționează, vom fi întotdeauna trebuie să se ajute reciproc într-un mod foarte pragmatic, cum ar fi la granița germano-austriacă. Poziția germană cu privire la această problemă este clară și i-am putut asigura întotdeauna pe prietenii mei din România și Bulgaria de asta.”