X

E.ON Anunta Decizia IMPORTANTA, ce da GRATUIT de Astazi Clientilor Romani!

E.ON, foarte mare grup care furnizeaza energie si gaze naturale pentru un numar foarte mare de romani din intreaga tara, a decis sa aduca in atentia tuturor oamenilor astazi ceea ce trebuie sa stie in legatura cu o decizie importanta, prin care ofera gratuit o serie de premii speciale pentru clientii dornici sa profite.

E.ON explica mai jos faptul ca, daca suntem interesati sa participam la aceasta promotie speciala, avem ocazia de a beneficia de tot pentru o perioada limitata de timp in Romania, si vorbim despre premii care sunt oferite in situatia in care decidem sa activam folosirea facturii electronice pentru conturi.

Conform celor de la E.ON Romania, vorbim despre o promotie prin care sunt oferite o varietate de premii, printre care vouchere de cumparaturi in valoare de 250 de LEI pentru Kaufland, trotinete electrice Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2, telfeoane, dar si o vacanta in valoare de 1.500 de euro, deci avem de unde sa alegem ce vrem.

E.ON Romania ofera aceasta promotie pentru toti clientii din Romania, astfel ca oricine este dornic sa profite de campanie, poate sa o faca, desi doar pentru o perioada limitata de timp, insa merita sa ne uitam cu atentie la aceasta optiune, pentru ca s-ar putea sa nu putem profita foarte mult de ea.

𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐢! Începând de astăzi, orice cont 𝐄.𝐎𝐍 𝐌𝐲𝐥𝐢𝐧𝐞 cu factură electronică îți aduce șanse de câștig pentru zeci de premii puse în joc. Intră acum pe website, fă-ți contul cu bifă la factura electronică și ai la un loc toate informațiile despre locurile tale de consum, index, facturi, plăți și multe alte funcționalități utile.

În plus, te înscrii în cursa pentru premii: zilnice, carduri cadou Kaufland de 250 lei; săptămânale*: trotinete electrice Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2; marele premiu, un voucher de vacanță în valoare de 1.500€. În fiecare lună, schimbăm premiile săptămânale!

This post was last modified on aug. 21, 2023, 11:23 AM 11:23

Disqus Comments Loading...