LIDL Romania: Anunt in ATENTIA Romanilor, ce da GRATUIT Saptamana Aceasta

LIDL Romania Anunt ATENTIA Romanilor GRATUIT Saptamana Aceasta

LIDL Romania a decis sa aduca in atentia clientilor din toata Romania una dintre deciziile cele mai bune pe care le-a luat pentru noi, iar asta pentru ca vorbim despre o promotie speciala in cadrul careia ofera o varietate de premii extrem de interesante, printre ele numarandu-se si o masina, dupa cum puteti vedea mai jos.

LIDL Romania a hotarat sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga o masina MINI Cooper Cabrio, daca aleg sa prticipe la campania de mai jos, care se incheie pe 27 august, ea fiind oferita impreuna cu 50 de carduri de carburant in valoare de 500 de LEI fiecare, dar si kituri de plaja.

Pentru a avea sansa de a castiga masina, sau voucherele de carburant, de la LIDL, trebuie sa faceti cumparaturi de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din Romania, iar printre ele trebuie sa se numere si un produs de la Gelatelli sau Bon Gelati, astfel ca trebuie sa aveti in vedere acest lucru acum.

LIDL explica faptul ca dupa ce finalizam achizitia, trebuie sa inregistram bonul de cumparaturi pe website-ul sau pentru a avea sansa de a castiga, astfel ca e bine sa urmati si aceste instructiuni, altfel nu veti beneficia de inscrierea in promotie si nu veti castiga vreunul dintre premiile care sunt oferite acum pentru noi.

Fă-ți vara mai memorabilă! Mai ai timp până pe 27 august inclusiv, înscrie-te aici. Poți câștiga un MINI Cabrio, unul dintre cele 50 de carduri de carburant în valoare de 500 de Lei sau un kit de plajă! Cumpără de minimum 70 lei și cel puțin o înghețată Gelatelli sau Bon Gelati, înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1718 sau pe website și poți câștiga!