Ministrul Economiei: Masurile de ULTIMA ORA Anuntate Romanilor, ce Hotarari au fost Puse in Aplicare

Ministrul Economiei Masurile ULTIMA ORA Anuntate Romanilor Hotarari Puse Aplicare

Ministrul Economiei vorbeste in mod oficial despre o serie de masuri de ultima ora, foarte importante pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta deoarece in atentia tuturor aduce vizitele pe care le-a facut la mai multe companii din Romania, pentru a vedea stadiul productiei pentru o varietate de produse.

Ministrul Economiei incearca sa ajute companiile din Romania sa continue sa produca produse care sa fie cautate de catre cat mai multi dintre romani, iar asta deoarece economia romaneasca are nevoie de ajutor in aceasta perioada, si mai jos aveti toate detaliile actiunilor care au fost derulate oficial.

“Duminică, 20 august, Ștefan-Radu Oprea, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Alba. Alături de eurodeputatul Victor Negrescu, senatorul Călin Gheorghe Matieș, deputatul Radu Marcel Tuhuț și secretarul de stat Lucian Rus, ministrul s-a întâlnit cu antreprenorii locali cărora le-a prezentat programele și strategiile pe care #MEAT le-a pus în dezbatere publică și pe marginea cărora așteaptă opinii și observații.

Au fost prezentate și oportunitățile de dezvoltare a turismului local prin implementarea unor strategii coerente de promovare a sectorului, fiind subliniat faptul că #MEAT susține dezvoltarea industriei și activităților economice locale, în special prin valorificarea patrimoniului natural și cultural existent. ,,Județul Alba și Alba Iulia au un potențial turistic ‘de necontestat’. Din păcate, datele statistice și studiile arată că acest potențial este prea puțin fructificat.

Strategiile locale sunt foarte importante pentru dezvoltarea potențialului turistic și atragerea turiștilor români și străini. Parteneriatul între autoritățile locale și antreprenori este esențial și el se poate realiza prin inițierea unui OMD (organizație pentru managementul destinației)”, a transmis ministrul Oprea.

Județului Alba are potențialul să devină un accelerator al dezvoltării economice la nivel local, iar Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului susține acest lucru prin programe dedicate mediului de afaceri și dezvoltării turismului. Sâmbătă, 19 august, Stefan Radu Oprea, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Cluj unde a vizitat mai multe firme cu capital românesc.

La fabrica de la Cluj a S.N. PLAFAR S.A., împreună cu Directorul General al companiei, Radu Sotir, Vicepreședintele ANSVSA, Ioan Oleleu și senatorul de Cluj, Vasile Dâncu, ministrul a vizitat halele de producție și depozitele fabricii, iar la final a susținut o conferință de presă. Încercăm să sprijinim atât mediul privat, cât şi companiile de stat pentru a avea o competiţie corectă. Ne dorim ca firmele româneşti să fie prezente pe piaţă cu produse bune şi de calitate.”