Rusia ar Planui sa Relocheze 300.000 de Rusi in Mariupol, Ucraina

Rusia ar Planui sa Relocheze 300000 de Rusi in Mariupol Ucraina

Rusia ar planui sa relocheze nu mai putin de 300.000 de rusi in orasul Mariupol din Ucraina, conform unor informatii furnizate chiar de catre ucrainieni, iar asta pentru ca guvernul de la Moscova vrea sa controleze orasul si sa aiba cat mai multi cetateni rusi prezenti in localitatea distrusa de razboi.

Rusia nu e la prima utilizare a unei tactici de acest gen, iar asta pentru ca de-a lungul timpului s-a mai folosit de metode similare pentru a obtine controlul asupra altor orase pe care le-a ocupat, asa ca e de asteptat ca aceste informatii pe care le anunta ucrainienii sa se dovedeasca a fi 100% adevarate.

“Moscova plănuiește să mute 300.000 de ruși la Mariupol. Moscova a pregătit un „plan de dezvoltare” pentru Mariupol ocupat, care include o creștere a populației cu aproximativ 300.000 prin migrația din Rusia, a raportat Centrul Național de Rezistență.

Se pare că Moscova intenționează să finalizeze transferul până în 2035, a scris centrul, citând surse din rezistența subterană locală care au obținut documentele administrației de ocupație.”