X

Insula Iubirii: ULTIMA ORA, Finala Sezonului 7 si Anuntul Important al Antena 1!

Insula Iubirii sezonul 7 se apropie de final in aceste zile, iar asta deoarece un anunt de ultima ora facut de catre Antena 1 cu privire la sfarsitul popularului reality show, ne aduce in atentie ceea ce se intampla la ora actuala, iar asta pentru ca lucrurile incep sa devina tot mai clare intre concurentii si ispitele emisiunii.

Insula Iubirii a avut in sezonul 7 foarte multe controverse, dar si foarte multe momente de iubire, astfel ca toti cei care au urmarit desfasurarea evenimentelor au avut parte de surprize extrem de interesante, fie ca au fost ele placute, sau nu, spectacolul fiind la el acasa in cadrul reality show-ului romanesc.

Finala sezonului 7 Insula Iubirii va fi transmisa de catre cei de la Antena 1 in cursul zilei de duminica, la ora 20:30, astfel ca atunci vom afla tot ceea ce asteptam sa vedem inca de la debutul acestui sezon, forate multe surprize extrem de interesante venind pentru multi dintre cei care au participat oficial.

Insula Iubirii se incheie cu sezonul 7, insa vorbim doar despre sfarsitul acestei editii, pentru ca anul viitor este de asteptat ca Antena 1 sa pregateasca o alta emisiune care sa fie si mai interesanta, sa aiba ispite si concurenti mult mai dispusi sa arate tot ceea ce pot, fie ca e vorba despre a ramane impreuna, sau a-si cuceri victimele.

Finalul este aproape! Sunteți pregătiți ? În urma experienței de la Insula Iubirii, Bianca și-a dat seama că o relație trebuie să fie altfel. Bianca: “Te aleg pe tine…aleg ispita!” Nu rata MAREA FINALĂ Insula Iubirii – Duminică, de la 20.00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

This post was last modified on aug. 23, 2023, 7:28 PM 19:28

Disqus Comments Loading...