X

BANCA Transilvania: Vestile BUNE pentru Clienti, SCHIMBARILE Importante Facute

BANCA Transilvania, una dintre institutiile financiare cele mai mari din Romania, ii anunta in mod oficial pe clientii sai in legatura cu o serie de vesti bune care au la baza schimbari implementate pentru toata lumea, mai exact vorbim despre posibilitatea de a face schimb valutar direct din cadrul BT Pay.

BANCA Transilvania a integrat in aplicatia BT Pay posibilitatea de a face schimb valutar direct de pe iPhone si Android extrem de rapid, astfel incat oriunde ne-am afla, ne putem bucura de optiunea de a obtine rapid si valuta de care avem nevoie, fara sa trece prin prea multe pentru acest lucru, in final.

BANCA Transilvania: Vestile BUNE pentru Clienti, SCHIMBARILE Importante Facute

Masura pe care BANCA Transilvania a implementat-o nu este una pe care nu am vazut-o de la alte banci din Romania, iar asta pentru ca in momentul de fata exista un trend in ceea ce priveste oferitea unui numar tot mai mare de functii pentru aplicatiile bancare folosite pe iPhone si Android in toata Romania.

BANCA Transilvania ofera aplicatia BT Pay in mod gratuit pentru iPhone si Android la ora actuala, astfel ca oricine poate sa o descarce fara probleme din App Store si Google Play Store, dar e foarte important sa nu va lasati pacaliti, si sa nu o descarcati din alte locatii, pentru ca s-ar putea sa regretati serios decizia.

Vrem să te bucuri de banking de pe telefon în orice moment. Schimb valutar, îmbunătățiri și bug fixes, pentru o experiență cât mai bună în app.

This post was last modified on aug. 24, 2023, 1:35 PM 13:35

Disqus Comments Loading...