LIDL Romania are Vesti GROZAVE, ce Ofera GRATUIT Romanilor in August

LIDL Romania Vesti GROZAVE Ofera GRATUIT Romanilor August

LIDL Romania, unul dintre principalele lanturi de supermarket-uri care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia a milioane de romani decizia de a oferi gratuit o serie de premii speciale celor care cumpara produse din promotia Back to School, atat timp cat campania este in derulare.

LIDL Romania explica mai jos faptul ca oricine foloseste aplicatia LIDL Plus si cumpara produse in valoare de 25 de LEI, scanand cardul la casa de marcat, are sansa de a se inscrie in cadrul acestei promotii pentru a castiga premiile pe care compania a decis sa le puna in joc, si exista cateva alegeri foarte interesante.

LIDL Romania are Vesti GROZAVE, ce Ofera GRATUIT Romanilor in August

Conform celor de la LIDL, vorbim despre un MacBook Pro, 3 biciclete KTM si 5 kituri de scoala, care pot fi castigate de catre romanii care vor sa participe la aceasta campanie speciala, si vedeti mai jos detaliile complete ale deciziilor pe care lantul de supermarket-uri le-a luat in ceea ce priveste premiile oferite.

LIDL nu este la prima, nici la ultima, campanie de acest gen pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca vrea sa le ofere romanilor cat mai multe motive sa ajunga in magazinele sale pentru a cumpara produsele pe care le vinde, chiar daca doar pentru o perioada foarte limitata de timp, la fel cum e si campania.

Începe anul școlar pe plus cu noul concurs #LidlPlus! Acumulează două puncte în aplicație, înscrie-te și poți câștiga premiile din imagine. Cumpără produse din gama Back to School de minimum 25 lei, scanează cardul Lidl Plus și obții 1 punct în aplicație. Acumulează 2 puncte, confirmă înscrierea în concurs și poți câștiga.