Marcel Bolos: Actiunile de ULTIMA ORA Anuntate Oficial pentru Toata Romania

Marcel Bolos Actiunile ULTIMA ORA Anuntate Oficial Toata Romania

Marcel Bolos a anuntat in mod oficial actiunile de ultima ora care au fost luate pentru Romania si milioane de oameni din intreaga tara, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adus faptul ca a avut o intalnire cu ambasadorul Marii Britanii in Romania pentru a discuta despre investitiile importante pentru Romania.

Marcel Bolos vorbeste deasemenea mai jos si despre progresul promisiunilor facute angajatilor din cadrul ministerului pe care il conduce, iar asta pentru ca acum cateva saptamani a discutat cu ei pentru a stinge un protest spontan, aparut in urma anuntarii unei ordonante de urgenta cu modificari in sistemul bugetar.

“Nu putem vorbi despre creștere economică și sustenabilitate, dacă nu punem accentul pe importanța atragerii de #investiții străine. Asta dacă vrem să ajungem să ieșim din logica în care doar urmărim trendurile, în loc să ne punem problema să fim în prima linie a progresului. Am primit astăzi vizita domnului ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Români, E.S. Andrew Noble.

Ocazie cu care am subliniat potențialul extins al țării noastre și avantajele pe care le 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐚 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐛𝐫𝐢𝐭𝐚𝐧𝐢𝐜𝐢. Am purtat și discuții despre aspecte ce țin de legislația în domeniul fiscal, inclusiv dubla impozitare și #TVA, cu garanția că suntem în căutarea soluțiilor optime pentru astfel de provocări complexe. Sunt hotărât să nu las aceste discuții să rămână doar cuvinte.

Voi monitoriza personal progresul promisiunilor făcute astăzi și voi lucra strâns cu echipa pentru a asigura că acțiunile noastre vor reflecta angajamentul ferm față de o colaborare economică robustă cu UK. Promisiunile pe care le-am făcut sindicatelor din finanțe săptămâna trecută au fost ghidate de responsabilitatea noastră în raport cu dezvoltarea economică echilibrată și #sustenabilă a țării.

Mi-am asumat că mă voi lupta pentru profesioniștii care fac diferența. În acest sens, depunem eforturi pentru a ne asigura că propunerile agreate ajung pe masa Guvernul României săptămâna aceasta. Astăzi, majoritatea sindicatelor au avut la Ministerul Finanţelor reprezentanți care au putut vedea Memorandumul ce cuprinde demersurile agreate pentru implementarea măsurilor stabilite împreună, document cu care au fost de acord.

Cu această ocazie, ne-au transmis că 𝐯𝐨𝐫 𝐚𝐦𝐚̂𝐧𝐚 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐚𝐮. Separat, au avut loc discuții tehnice pe tema proiectului de ordonanță de urgență a Guvernului pentru înlăturarea discrepanțelor salariale înregistrate la nivelul sistemului finanțelor publice.”