Romania: Cereri RADICALE de la Guvern dupa Noul Refuz al Austriei pentru Aderare la Schengen

Romania Cereri RADICALE Guvern Noul Refuz Austriei Aderare Schengen

Romania a avut din nou refuzata de catre Austria permiterea aderarii la Schengen, acest lucru generand foarte multe reactii dure atat la Bucuresti, cat si in alte regiuni ale tarii, iar asta pentru ca foarte multa lume este total nemultumita din cauza faptului ca guvernul de la Viena refuza sa ne permita sa intram in acest sistem.

Romania, sau mai bine zis Guvern, este tinta unor cereri radicale lansate de catre europarlamentarul Eugen Tomac, acesta afirmand ca tara noastra ar trebui sa isi schimbe radical abordarea privind problema aderarii la Schengen, acuzandu-l pe Gerhard Karner ca minte, impreuna cu Karl Nehammer, si restul guvernului de la Viena.

Romania nu a reusit in ultimele 8 luni de zile sa reuseasca sa schimbe opinia oficialilor de la Viena cu privire la permiterea aderarii la Schengen, iar asta deoarece Karl Nehammer si Gerhard Karner sustin in continuare ca sistemul este nefunctional, ca pre amulti migranti vin prin tara noastra si ajung pe teritoriul tarii lor.

“După acest refuz absurd al Austriei, repetat obsesiv în jurul unui argument fals, se impune ca România să-și schimbe radical abordarea în chestiunea Schengen. Ministrul de interne austriac, Gerhard Karner, susține că guvernul de la Viena se opune extinderii spațiului Schengen pentru că nu funcționează. Tot acest ministru mincinos uită să spună că exact în ședința în care a refuzat accesul României în spațiul Schengen.

A votat pentru intrarea Croației în spațiul de liberă circulație al Uniunii Europene. În acest moment, cer Guvernului României să se alăture procesului deschis la Curtea de Justiție a Uniunii Europene și împreună să sancționăm acest abuz de drept comis de un guvern iresponsabil condus de politicieni profund antieuropeni.”