X

CEC Bank: PERICOLUL foarte Serios de care sunt Pusi in ALERTA Clientii Romani

CEC Bank, una dintre cele mai vechi institutii financiare din Romania, a decis sa ii puna in alerta pe clientii sai din Romania in legatura cu un pericol extrem de serios la care ei sunt expusi, iar asta pentru ca vorbim despre binecunoscutele atacuri de tip phishing, care genereaza extrem de multe probleme.

CEC Bank vorbeste mai jos despre faptul ca nu trebuie sa instalam aplicatiile sale, sau ale altor institutii financiare, din alte medii decat cele oficiale, precum App Store sau Google Play Store, iar asta pentru ca in magazinele terte de aplicatii pot fi puse in distributie versiuni malitioase ale acestora, din pacate.

CEC Bank: PERICOLUL foarte Serios de care sunt Pusi in ALERTA Clientii Romani

Alerta pe care cei de la CEC Romania o aduc in atentia noastra la ora actuala, este una pe care am mai vazut-o in trecut de la banca, iar asta pentru ca, din pacate, pericolele sunt multe si nu contenesc sa apara, deoarece persoanele de rea credinta care incearca sa ne fure banii, devin din ce in ce mai inventive.

CEC Romania are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la modul in care putem sa ne protejam de pericole de acest gen, astfel ca e bine sa fim atenti si la acestea pentru a fi protejati cat mai bine impotriva oricaror tipuri de pericole care ar putea aparea, si din cauza carora ne-am putea pierde banii.

Ai grijă de unde instalezi aplicații pe dispozitivele tale electronice. Unele dintre acestea pot permite preluarea accesului telefonului sau tabletei. Sursele oficiale sunt magazine de tipul Google Play sau App Store.

This post was last modified on aug. 25, 2023, 1:58 PM 13:58

Disqus Comments Loading...