X

ENEL: Schimbari foarte IMPORTANTE in Atentia Clientilor din Toata Romania

ENEL, foarte mare grup de energie din Romania care deserveste milioane de clienti din toata tara, a decis sa aduca in atentia oamenilor care-i folosesc serviciile, o serie de schimbari de ultim moment pe care ei ar trebui sa le cunoasca, iar asta pentru ca sunt afectati de ceea ce se intampla in mod oficial.

ENEL spune ca in mod constant actualizeaza aplicatia MyENEL pentru telefoanele iPhone si Android, astfel icnat ea sa ne permita sa administram mult mai usor serviciile de care beneficiem, insa dupa fiecare actualizare este necesar sa ne reintroducem datele de logare, pentru a putea avea acces din nou la informatii.

ENEL: Schimbari foarte IMPORTANTE in Atentia Clientilor din Toata Romania

Puteti vedea mai jos ceea ce spune ENEL Romania in legatura cu aceste modificari pe care le face pentru aplicatia sa, si de care poate beneficia oricare dintre clientii romani, mai ales ca schimbarile sunt impuse in mod automat inca din momentul in care instalam cea mai recenta versiune a aplicatiei.

ENEL Romania stie foarte bine ca romanii se bucura de fiecare data cand sunt imbunatatite serviciile de care beneficiaza, insa este important sa stiti si conditiile in care va sunt oferite aceste servicii, dar si ce trebuie sa faceti pentru a avea acces constant la administrarea lor, inclusiv de pe iPhone si Android.

Perodic, actualizăm aplicația MyEnel pe care o folosești cu ușurință de pe telefonul mobil ca să-ți administrezi contractul de energie electrică sau gaze naturale, să ne transmiți indexul sau să îți plătești factura. După fiecare actualizare, este important să îți reintroduci parola în aplicație, iar apoi poți să reîncepi să o folosești oricând dorești.

This post was last modified on aug. 25, 2023, 1:43 PM 13:43

Disqus Comments Loading...