BANCA Transilvania: Decizia Anuntata Clientilor Masura IMPORTANTA pentru Noi

BANCA Transilvania Decizia Anuntata Clientilor Masura IMPORTANTA Noi

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari institutii financiare care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte in mod oficial pe toti clientii sai din Romania in legatura cu o hotarare pe care a luat-o, si in baza careia ofera gratuit o serie de premii speciale pentru clientii care vor sa profite.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca, daca ne folosim cardurile VISA BT pana pe data de 31 august 2023 pentru a face plati pentru orice avem nevoie, atunci vom intra in mod automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 2 weekend-uri cu tematica disney la Londra, pentru intreaga familie.

BANCA Transilvania: Decizia Anuntata Clientilor Masura IMPORTANTA pentru Noi

Conform celor de la BANCA Transilvania, vorbim despre o campanie speciala pe care o deruleaza cei de la VISA la ora actuala in Romania, si din care banca face parte, astfel ca merita sa ne uitam cu atentie la ea, mai ales ca este oferita doar pentru o perioada foarte limitata de timp, conform detaliilor de mai jos.

BANCA Transilvania explica mai jos in ce constau premiile care sunt oferite la ora actuala pentru noi, astfel ca avem o idee destul de clara cu privire la ceea ce vom primi, daca alegem sa profitam de aceasta situatie, si e una pe care nu ar trebui sa o ignoram, deoarece premiile sunt unele extrem de interesante.

…and sooooooo much more! Faci cel puțin o plată cu telefonul cu cardul Visa BT până pe 31 august și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 2 weekend-uri cu tematică Disney, la Londra, pentru toată familia. În plus, ai acces la spectacole de teatru, tururi private pe seturile de filmare, bilete la Marvel Universe 4D și abonament gratuit 1 an pe platforma Disney+.