X

E.ON: Masurile IMPORTANTE Luate de Romania, Deciziile la Nivel European

E.ON, unul dintre grupurile din Romania care are milioane de clienti care depind de serviciile pe care le ofera in momentul de fata, a decis sa vorbeasca in mod oficial despre ceea ce se intampla din punct de vedere al tranzitiei catre productia de hidrogen, nu doar in tara, ci si la nivel european acum.

E.ON explica faptul ca inca din 2020 Comisia Europeana a prezentat o strategie care prevede productia de hidrogen si reducerea costurilor de energie la nivel european, iar Romania a facut deja pasi in aceasta directie, adoptand o strategie nationala privind productia de hidrogen pentru anii urmatori.

E.ON: Masurile IMPORTANTE Luate de Romania, Deciziile la Nivel European

Conform Guvernului Romaniei, tara noastra vrea sa fie independenta din punct de vedere energetic, si vrea sa faca o decarbonizare a sistemului energetic, E.ON Romania avand deasemenea planuri pentru a face parte din aceasta tranzitie, chiar daca ea nu este una tocmai foarte simpla si fara costuri mari.

E.ON Romania explica in mesajul de mai jos, dar si pe website-ul sau, tot ceea ce ar trebui sa stie oricine este interesat sa contribuie la viitorul energetic al Romaniei, mai ales ca vorbim despre o situatie foarte complicata, din punct de vedere al securitatii regionale, generata de razboiul din Ucraina.

๐„๐ฌ๐ญ๐ž ๐ก๐ข๐๐ซ๐จ๐ ๐ž๐ง๐ฎ๐ฅ ๐จ ๐ฌ๐จ๐ฅ๐ฎ๐ญฬฆ๐ข๐ž ๐ขฬ‚๐ง ๐œ๐จ๐ฆ๐›๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐š ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฆ๐›๐šฬ†๐ซ๐ข๐ฅ๐จ๐ซ ๐œ๐ฅ๐ข๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐œ๐ž ? ศ˜tiai cฤƒ producศ›ia de energie este responsabilฤƒ pentru 75% din emisiile de gaze cu efect de serฤƒ din Uniunea Europeanฤƒ ?ย รŽncฤƒ din 2020, Comisia Europeanฤƒ a prezentat o strategie care prevede creศ™terea producศ›iei de hidrogen ศ™i reducerea costurilor pentru energie la nivel european. ๐€๐ง๐ฎ๐ฅ ๐š๐œ๐ž๐ฌ๐ญ๐š, ๐‘๐จ๐ฆ๐šฬ‚๐ง๐ข๐š ๐š ๐š๐๐จ๐ฉ๐ญ๐š๐ญ ๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐ญ๐ž๐ ๐ข๐š ๐ง๐š๐ญฬฆ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐šฬ† ๐ฉ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ ๐ก๐ข๐๐ซ๐จ๐ ๐ž๐ง, ๐๐š๐ญ๐ž ๐Ÿ๐ข๐ข๐ง๐ ๐จ๐›๐ข๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ฏ๐ž๐ฅ๐ž ๐ญฬฆ๐šฬ†๐ซ๐ข๐ข ๐ง๐จ๐š๐ฌ๐ญ๐ซ๐ž: ๐ข๐ง๐๐ž๐ฉ๐ž๐ง๐๐ž๐ง๐ญฬฆ๐šฬ† ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ž๐ญ๐ข๐œ๐šฬ† ๐ฌฬฆ๐ข ๐๐ž๐œ๐š๐ซ๐›๐จ๐ง๐ข๐ณ๐š๐ซ๐ž๐š ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ž๐ญ๐ข๐œ.

This post was last modified on aug. 26, 2023, 8:31 AM 08:31

Disqus Comments Loading...