X

Insula Iubirii: Anunturile de ULTIMA ORA Inaintea Finalei Sezonului 7 la Antena 1

Insula Iubirii este foarte aproape de marea finala a sezonului 7, cei de la Antena 1 pregatind pentru milioane de romani un show pe care nu-l vor uita prea curand, iar asta deoarece vorbim despre o serie intreaga de dezvaluiri care vor fi facute in cursul urmatoarelor zile de catre concurenti si ispite.

Insula Iubirii a avut parte de un sezon 7 nu tocmai usor, iar asta pentru ca am vazut o multime de controverse de la concurenti si ispite, iar punctul culminant va fi in cursul zilei de duminica, la ora 20:00, cand vom afla si mai multe dintre secretele care au fost ascunse pana acum, dar si ce cupluri se vor desparti, sau vor ramane impreuna.

Insula Iubirii: Anunturile de ULTIMA ORA Inaintea Finalei Sezonului 7 la Antena 1

Antena 1 a pregatit un show de exceptie pentru finala sezonului 7 a Insulei Iubirii, astfel ca ne putem astepta la extrem de multe surprize foarte interesante din partea participantilor, mai ales ca unii dintre ei ascund de ceva vreme foarte multe secrete cu privire la interactiunile facute intre ei.

Insula Iubirii se va incheia duminica, insa sezonul 7 a fost unul dintre cele mai apreciate de pana in momentul de fata, un numar foarte mare de romani urmarind cu mare atentie tot ceea ce s-a intamplat pana in momentul de fata, si este de asteptat ca urmatorul sezon sa fie unul chiar mai important decat acesta.

“Ema: “Alin mi-a spus că i-am deranjat și atunci mi s-a aprins un beculeț.” Conflict între Claudia și Vlad. Concurenţii Insula Iubirii, faţă în faţă, după 21 de zile. Urmează marile dezvăluiri! Nu rata finalul sezonului Insula Iubirii, Duminică de la 20.00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Voi ce cuplu credeți că iubește și nu lasă? Spune-ne pe ce cuplu pariezi că nu se desparte și poți câștiga un weekend romantic.”

This post was last modified on aug. 26, 2023, 9:40 AM 09:40

Disqus Comments Loading...