X

LIDL Romania da GRATUIT Vouchere de Cumparaturi Romanilor, Anuntul Oficial

LIDL Romania, lant de supermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine in toata tara la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu faptul ca le ofera gratuit vouchere de cumparaturi, si nu doar atat, numai daca aleg sa profite de promotia speciala care este in momentul de fata in derulare.

LIDL Romania explica mai jos in ce conditii pot romanii sa castige voucherele de cumparaturi in valoare de 300 de LEi fiecare, 10 la numar in momentul de fata, un robot de bucatarie Kitchen Aid, 5 masini de preparat paste, si totul doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania la ora actuala.

LIDL Romania da GRATUIT Vouchere de Cumparaturi Romanilor, Anuntul Oficial

Conform celor de la LIDL, trebuie doar sa cumparam produse in valoare de minim 70 de LEI din magazinele sale, printre care sa alegem si unul de la Italiamo, iar asta pentru ca doar asa vom fi inscrisi in cadrul campaniei care este in derulare pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania acum.

LIDL ne cere sa ne inscriem direct prin intermediul website-ului sau pentru a participa la promotie, astfel ca daca faceti acest lucru intr-un alt mod, atunci este foarte posibil sa nu aveti sansa de a castiga vreunul dintre premiile care sunt disponibile la ora actuala in Romania, campania incheindu-se duminica.

ți mai amintești prima porție de paste pe care ai pregătit-o ? Dacă da, fă-ne și nouă poftă în comentarii. Și nu uita – dacă vrei să te bucuri din nou de ea, fugi la Lidl, ia-ți produse #Italiamo pe un bon de cel puțin 70 de lei, înscrie-l pe site și poți câștiga premii pe gustul tău!

This post was last modified on aug. 25, 2023, 11:30 PM 23:30

Disqus Comments Loading...