X

WhatsApp: Foarte Important TRUC pentru Toate Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp le dezvaluie miliardelor de utilizatori din intreaga lume un truc extrem de important, dar si de util, care are legatura cu modul in care ei isi pot partaja locatia direct din telefoanele iPhone si Android, cu oricare dintre cei cu care intra in conversatii in orice moment.

WhatsApp ne dezvaluie mai jos cat de usor putem sa partajam locatia in care ne aflam, direct intr-o conversatie pe care o purtam prin intermediul iPhone si Android, iar asa oricine vrea sa se intalneasca cu noi, poate sa ajunga sa faca foarte rapid acest lucru, locatia fiind partajata si in timp real.

Despre partajarea locației dispozitivului dvs

WhatsApp vă oferă posibilitatea de a partaja locația dispozitivului cu alți utilizatori sau companii. Există diferite moduri de a partaja locația dispozitivului dvs..

Funcția Partajați locația live vă permite să partajați locația în timp real a dispozitivului dvs. pentru o anumită perioadă de timp cu participanții la un chat individual sau de grup. Puteți controla dacă și pentru cât timp să partajați locația dvs. live.

De asemenea, puteți opri oricând distribuirea locației dvs. live. Odată oprit sau expirat, locația dvs. live nu va mai fi partajată. Cu toate acestea, participanții la chatul individual sau de grup căruia i-ați partajat locația live vor continua să vadă locația inițială pe care ați partajat-o ca imagine în miniatură statică. Participanții pot atinge miniatura în chatul individual sau de grup pentru a vedea ultima locație actualizată.

Funcția Trimiteți locația curentă vă permite să partajați o imagine statică a locației dispozitivului dvs. în momentul în care trimiteți mesajul. Trimiterea locației dvs. actuale nu permite accesul la locația dvs. live.

Notă: Pentru a afla mai multe despre starea de criptare a partajării locației dispozitivului cu o companie, consultați secțiunea Mesaje pentru afaceri din acest articol.

This post was last modified on aug. 25, 2023, 11:38 PM 23:38

Disqus Comments Loading...