X

Austria: Vestile Proaste de ULTIMA ORA, Masurile de BLOCARE a Aderarii Romaniei la Schengen

Austria transmite o serie de noi vesti foarte proaste pentru milioanele de romani care sperau ca aderarea la Schengen sa devina o realitate mai devreme, decat mai tarziu, iar asta pentru ca direct de la secretarul general al partidului de guvernamant, Christian Stocker, auzim ca nu se va renunta prea curand la masurile de blocare a migratiei in tara.

Austria se lauda cu o scadere a numarului cererilor de azil, cu 52% fata de anul trecut, cel putin in primele 8 luni, Gerhard Karner si Karl Nehammer fiind laudati pentru initiativele care au adus aceste rezultate, iar acum austriecii vor sa vada masurile impuse si la nivelul Uniunii Europene cat mai curand.

Austria ameninta ca daca nu va reusi sa-si impuna planurile la nivel european, atunci va continua sa impuna masuri radicale in propriul teritoriu, ceea ce desigur ca va insemna ca aderarea Romaniei la Schengen va ramane blocata in continuare, fara sperante ca o deblocare sa fie posibila prea curand.

“Frâna azilului este un proiect far și un succes total. Cifrele actuale confirmă rezultatele excelente: numărul cererilor de azil a scăzut cu 52% față de anul precedent și continuă să scadă constant. Comparația internațională demonstrează și că ministrul de Interne Gerhard Karner a luat cele mai bune măsuri. Ceea ce este nevoie acum este o frână de azil la nivel european.

Vom continua să facem totul pentru a ne asigura că este implementată o adevărată protecție a frontierelor externe ale UE. Pentru că granițele puternice spre exterior înseamnă libertate spre interior. Până când nu va exista această protecție a frontierelor externe ale UE, vom continua să ne înăstim măsurile naționale pentru a pune capăt migrației ilegale în Austria.”

This post was last modified on aug. 27, 2023, 12:55 PM 12:55

Disqus Comments Loading...