X

BRD Romania: Mesajul foarte IMPORTANT, ce NU Stiau Multi Clienti din Romania

BRD Romania a decis sa transmita un mesaj foarte important, care ar trebui sa fie in atentia imediata a multor clienti din toata Romania, iar asta pentru ca le vorbeste in mod oficial despre o modalitate prin care pot face economii de fiecare data cand cheltuie bani, insa nu asa cum isi imagineaza foarte multa lume.

BRD Romania vorbeste despre un serviciu special in baza caruia clientii din Romania au posibilitatea de a pune bani deoparte de fiecare data cand cheltuie ceva, astfel ca o anumita suma este transferata intr-un cont de economii atunci cand decidem sa cumparam orice dorim, de oriunde, dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos.

BRD Romania: Mesajul foarte IMPORTANT, ce NU Stiau Multi Clienti din Romania

Cei de la BRD au implementat, practic, un sistem foarte similar cu cel pe care-l ofera ING de foarte multa vreme, iar in baz alui avem posibilitatea de a ne bucura de economii fara sa ne dam efectiv seama ca le strangem, iar asta pentru ca banii se transfera automat in acel cont atunci cand facem cumparaturi folosind cardurile noastre.

BRD le ofera foarte multor romani, prin aceasta metoda, posibilitatea de a se bucura de economii fara a face efortul de a strange acei bani, iar asta pentru ca totul ajunge in mod automat in contul lor in momentul in care merg la cumparaturi, iar asa mai multi oameni se pot bucura de economii bune cand au nevoie.

Încerci să economisești și nu reușești? Știm cât de greu este, însă venim cu o soluție simplă: să economisești când cheltuiești. Cardul tău de debit BRD îți aduce acest beneficiu la fiecare tranzacție. Poți face economii la fiecare plată cu cardul, tu setezi suma pe care o vrei să o pui deoparte în contul de economii. Vino în cea mai apropiată sucursală BRD și dă startul economisirii! Știai de acest beneficiu al cardului tău de debit BRD?

This post was last modified on aug. 27, 2023, 1:38 PM 13:38

Disqus Comments Loading...