X

Formula 1: Masura EXTREMA Confirmata de Lewis Hamilton Inaintea Marelui Premiu din Olanda

Formula 1 reincepe in acest weekend dupa pauza de vara, iar Lewis Hamilton a dezvaluit pentru fanii din intreaga lume ce masura radicala a fost obligat sa ia chiar la finalul vacantei sale, totul deoarece pilotul celor de la Mercedes a ajuns sa se ingrase peste limita, in timp ce se relaxa cu nepoatele sale in SUA, asa ca s-a apucat rapid de slabit.

Formula 1 impune ca pilotii masinilor sa aiba anumite limite de greutate, pentru ca performantele pe care le pot obtine de la masinile lor sa fie pe masura asteptarilor, astfel ca in cazul lui Lewis Hamilton este vorba despre o greutate de 73 – 74 de kilograme, insa pilotul s-a ingrasat pana la 77 de kilograme inaintea Marelui Premiu F1 din Olanda.

Formula 1 genereaza o competitie atat de mare intre piloti incat ei incearca sa isi controleze greutatea inainte de fiecare cursa, pentru a obtine rezultatele cele mai bune cu masinile care le sunt puse la dispozitie, iar Lewis Hamilton a recunoscut ca in ultimele zile a pus in aplicare masuri radicale de slabit, pentru a fi sigur ca nu depaseste greutatea.

“Prima săptămână am făcut-o în Los Angeles cu nepoata și nepoata mea, a fost foarte frumos, foarte însorit, în timp ce lucram acolo, apoi am făcut niște drumeții în munți, apoi m-am odihnit la soare, așa că am petrecut foarte bine si m-a distrat cu familia.

Am mâncat atât de multă mâncare… așa că sâmbătă eram ca… greutatea mea trebuie să fie în jur de 73 – 74 de kilograme și aveam aproape 77 de kilograme. Eram ca… Doamne! Apoi a trebuit să urmez o dietă extremă în ultimele zile înainte de cursele de F1 din Belgia.”

This post was last modified on aug. 27, 2023, 1:09 PM 13:09

Disqus Comments Loading...