X

Volodimir Zelenski: Pilot Ucrainean de Elita Mort intr-un Incident Aviatic

Volodimir Zelenski aduce in atentia ucrainienilor decesul unui important pilot ucrainean, care si-a pierdut viata in urma unui incident aviatic care a avut loc in regiunea Zhytomyr a Ucrainei, militarul fiind unul de elita in aviata ucraineana, astfel ca vorbim despre o pierdere foarte grea pentru tara in plin razboi cu Rusia.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre ceea ce s-a intamplat, si spune ca toate circumstantele acestei tragedii vor fi investigate de catre autoritatile ucrainiene, insa desigur ca ramane in urma o persoana care si-a pierdut viata, si care putea sa ajute enorm Ucraina.

“Ieri, a avut loc un dezastru pe cer deasupra regiunii Zhytomyr. Trei piloți au murit. Printre ei se numără Andrii Pilshchikov, indicativ de apel – Jus. Ofițer ucrainean, unul dintre cei care ne-au ajutat mult țara. Foarte! Condoleanțe familiei și prietenilor, tuturor celor care i-au cunoscut pe băieți.

O anchetă pentru cele întâmplate este în desfășurare. Este prea devreme pentru a spune detaliile. Desigur, toate circumstanțele vor fi clarificate. Desigur, Ucraina nu va uita niciodată pe toți cei care au apărat cerul liber al Ucrainei. Veșnică amintire!”

This post was last modified on aug. 26, 2023, 9:39 PM 21:39

Disqus Comments Loading...