X

E.ON: Vestile GROZAVE pentru Clienti, ce da GRATUIT Romanilor din Tara

E.ON a decis sa publice o serie de vesti grozave pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca aduce in atentie oamenilor ceea ce le da gratuit daca aleg sa ramana clientii sai, si totul pentru simplul fapt ca putem sa ne activam factura electronica, pentru a primi direct prin e-mail documentul cu informatiile de plata.

E.ON explica in mod oficial mai jos faptul ca, daca pana pe data de 21 august 2023 alegem sa activam primirea facturii electronice prin e-mail, vom fi in mod automat inscrisi in cadrul unei campanii speciale cu foarte multe premii acordate, cel mai mare dintre ele fiind o vacanta in valoare de 1.500 de euro, pentru o destinatie la alegere.

E.ON: Vestile GROZAVE pentru Clienti, ce da GRATUIT Romanilor din Tara

Separat de aceasta vacanta pe care E.ON Romania o ofera, telefoane mobile, centrale cu gaz, trotinete electrice, si nu doar atat, deci aveti o multitudine de motive sa profitati de tot, pentru ca premiile sunt oferite doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca merita sa ne uitam la toate chiar in acest moment.

E.ON Romania incearca sa ii convinga pe romani sa renunte la primirea facturii prin posta, chiar daca multa lume prefera aceasta metoda in locul celei electronice, astfel ca nu este exclus ca in viitor sa vedem alte premii oferite in acest scop, ar fi bine sa profitati inclusiv de aceasta promotie speciala, cat inca este oferita.

Fă-ți cont de client E.ON Myline cu factură electronică în perioada 21 august – 12 noiembrie și intri în cursa cu premii: zilnic, carduri de cumpărături Kaufland, în valoare de 250 lei săptămânal, trotinete electrice, telefoane smart, centrale termice în condensare și dezumidificatoare.

Marele premiu, un voucher de vacanță în sumă de 1.500€, cu destinația la alegerea ta. Ai deja cont? Ești deja înscris. Ai deja factură electronică? Ai deja mai multe șanse de câștig, cu cât perioada în care o păstrezi activă crește.

This post was last modified on aug. 28, 2023, 12:13 AM 00:13

Disqus Comments Loading...