X

Volodimir Zelenski: Noi Pregatiri ale Ucrainei pentru Atacuri Impotriva Rusiei!

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre noi pregatiri pe care Ucraina le face in momentul de fata pentru atacuri pe care vrea sa le lanseze impotriva Rusiei in perioada urmatoare, armata tarii fiind gata sa-si continue ofensivele pentru a elibera cat mai multe teritorii poate.

“Ca de obicei, vor avea loc întâlniri ale personalului în această săptămână. Agenda este deja stabilită. În special, vor exista decizii care ne vor permite să ne întărim și mai mult războinicii. Permiteți comandanților militari să pregătească mai activ infrastructura pentru noile avioane ucrainene.

Permiteți diplomaților să promoveze tot ceea ce au nevoie războinicii noștri mai activ în comunicarea cu partenerii. Solicitările de la fiecare dintre unități sunt foarte clare. Exact asta ar trebui să fie rezultatele diplomației ucrainene. Slavă tuturor celor care apără Ucraina și ucrainenii! Glorie Ucrainei!

Prioritatea numărul unu este încheierea războiului cu victorie. Victorie cu imposibilitatea reîntoarcerii în război. Nu e ușor. Depinde nu numai de puterea armatei, ci și de infrastructura de securitate și societate. În primul rând – de la oameni. Este necesar ca oamenii să rămână uniți.

Nataliya Moseychuk a răspuns la cele mai stringente întrebări. Despre Ucraina și drumul nostru către victorie, aderarea la NATO, producția de arme proprii, garanțiile de securitate, economia și restabilirea țării noastre.”

This post was last modified on aug. 27, 2023, 10:13 PM 22:13

Disqus Comments Loading...