X

ENEL: Informare IMPORTANTA pentru Romani, Cata Energie Consuma Electrocasnicele

ENEL, unul dintre grupurile principale de energie care activeaza in Romania si are milioane de clienti in toata tara, a decis sa aduca in atentia imediata a romanilor o serie de informatii cu privire la energia pe care o consuma dispozitivele electronice pe care le folosim in propriile case, in viata de zi, cu zi.

ENEL ne spune ca un aparat de aer conditionat foloseste nu mai putin de 450 kWh pe an pentru a ne oferi racoarea de care avem nevoie in zilele calduroase de vara, in timp ce un telefon mobil consuma doar 2.5 kWh, deci vorbim despre costuri foarte reduse pentru a beneficia de confortul cu care ne-am obisnuit.

ENEL: Informare IMPORTANTA pentru Romani, Cata Energie Consuma Electrocasnicele

Nu toata lumea stie ca ENEL Romania are pe website-ul sau o serie de informatii foarte importante cu privire la consumul pe care diverse tipuri de electrocasnice le genereaza in mod obisnuit, astfel ca merita sa ne uitam cu atentie la ceea ce este publicat, pentru a sti cum ne cheltuim banii in fiecare an.

ENEL Romania vrea doar sa ii ajute pe romani sa se bucure de costuri reduse pentru energia de care au nevoie cand isi folosesc electrocasnicele, si merita sa fim foarte atenti la aceste detalii, pentru ca daca stim in avans cat vor consuma anumite electrocasnice, vom sti si cum sa ne organizam consumul obisnuit.

Tu știi cât consumă electrocasnicele din casa ta? Îți spune în clipul de mai jos colega noastră Denisa. Dacă știi cât consumă electrocasnicele din casa ta, poți să faci alegeri smart pe energie și să consumi energia eficient fără să renunți la confort. Descoperă și alte sfaturi despre eficiență energetică pe website.

This post was last modified on aug. 30, 2023, 11:59 PM 23:59

Disqus Comments Loading...