Formula 1: Mesajul lui Lewis Hamilton dupa INFRANGEREA din fata lui Max Verstappen

Formula 1 Mesajul Lewis Hamilton INFRANGEREA fata Max Verstappen

Formula 1 continua sa fie una dintre cele mai complicate competitii de pe planeta in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre piloti care se dueleaza aprig pe circuitele F1 pentru a castiga curse, iar lewis Hamilton a avut un mesaj foarte interesant dupa infrangerea suferita in fata lui Max Verstappen, in cursa din Olanda.

Formula 1 nu s-a dovedit a fi prea “blanda” cu Lewis Hamilton nici anul acesta, iar asta deoarece pilotul a inregistrat rezultate foarte slabe in continuare, dand vina pe masinile Mercedes, insa in ultima cursa a reusit sa se plaseze abia pe locul 6, dupa ce a inceput pe 13, dar s-a declarat multumit de rezultat.

Formula 1 ne-a aratat din nou ca deciziile de moment conteazaa foarte mult, Lewis Hamilton spunand ca hotararea celor de la Mercedes de a nu introduce masina imediat la boxe a fost una proasta, care a generat si infrangerea in fata lui Max Verstappen, insa in final din asta invata.

“Nu a început atât de bine, dar sunt destul de mulțumit de efortul pe care l-am făcut pentru a reveni la puncte și a ajunge pe locul șase. Ar fi putut fi cu siguranță mai mare, dacă luam decizia corectă la sfârșitul zilei, ar fi trebuit să luăm gropi imediat, dar nu am făcut-o. Am plătit prețul pentru asta și am făcut tot posibilul să revenim.

Simt că azi a fost răscumpărare, în sensul că a fost îngrozitor ieri. Am reușit să fac un număr un pic mai bine cu mașina astăzi și am depășit o grămadă de oameni. Incepand pe locul 13, am fost ultimul la un moment dat, dar am revenit pe locul șase, sunt mulțumit de asta.”