BANCA Transilvania: Ce este IMPORTANT sa Stie Clientii, Atentionare de ULTIMA ORA!

BANCA Transilvania Ce este IMPORTANT Stie Clientii Atentionare ULTIMA ORA

BANCA Transilvania, cea mai mare banca din Romania la ora actuala, a decis sa le puna in vedere tuturor clientilor sai o noua atentionare de ultima ora, iar asta pentru ca ea vizeaza o problema extrem de serioasa, mai exact fraudele online cu care se poate confrunta oricine, din pacate, in perioada aceasta.

BANCA Transilvania le vorbeste clientilor din Romania despre ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu modul in care sunt gandite aceste fraude, iar asta pentru ca ele incearca sa ne convinga de faptul ca putem obtine castiguri uriase in baza unor investitii minore, cand in realitate nu se intampla acest lucru, dupa multi au aflat.

BANCA Transilvania: Ce este IMPORTANT sa Stie Clientii, Atentionare de ULTIMA ORA!

Atentionarea pe care BANCA Transilvania ne-o transmite este una pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca cu vederea, iar asta deoarece e foarte posibil sa ajungem in situatia de a deveni victimele unora care vor sa ne faca rau, asa ca e important sa fim extrem de atenti la ceea ce ni se pune in vedere.

BANCA Transilvania are si pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la problemele acestea, astfel ca e bine sa ne uitam cu foarte mare atentie la detaliile care sunt mentionate acolo, pentru ca oricand putem deveni una dintre victimele celor care incearca cu orice pret sa obtina banii pe care ii avem in conturi.

E important să te gândești de două ori înainte să dai click: reclamele care promit câștiguri rapide cu o investiție minimă nu sunt de la noi, chiar dacă folosesc logo-ul BT. Află cum te ferești de fraudele online. Stai un pic inainte de click! Ai citit ca primesti 10.000 RON lunar daca investesti 950 RON ? Raporteaza reclama, nu suntem noi.