X

ENEL: Anuntul de IMPORTANTA in Atentia Clientilor Romani din Toata Tara

ENEL, unul dintre grupurile principale care furnizeaza energie electrica si gaze naturale milioanelor de romani din intreaga tara, a decis sa le vorbeasca oamenilor despre una dintre cele mai importante informatii care ar trebui sa fie in atentia lor in momentul de fata, iar asta pentru ca multa lume nu stie daca sa aleaga un aparat de aer conditionat fix, sau mobil.

ENEL clarifica situatia prin informarea de mai jos, afirmand faptul ca romanii ar trebui sa se gandeasca la un aparat fix de aer conditionat pentru casa lor, iar asta deoarece acesta ofera un nivel mai mare de racorire a spatiului in care locuiesc, la costuri mai mici decat in cazul unui aparat de aer conditionat care este mobil.

ENEL: Anuntul de IMPORTANTA in Atentia Clientilor Romani din Toata Tara

Puteti vedea in filmul de mai jos informatiile pe care ENEL Romania le transmite pe marginea acestui subiect care le-a dat batai de cap multor romani, si asta nu este ceva neobisnuit, pentru ca nu multa lume stie cum sa aleaga un aparat de are conditionat in mod corect, asa ca e bine sa aveti aceste informatii.

ENEL Romania stie foarte bine ca este important sa-i ajute pe clienti sa-si aleaga electrocasnicele potrivite, in special cand vine vorba despre cele de aer conditionat, iar informatiile de mai jos ar trebui sa ajute extrem de multi romani sa ia deciziile cele mai corecte, din acest punct de vedere.

Alege să filtrezi informațiile pe care le citești pe Internet, ca să iei cele mai bune decizii de consum pentru tine și familia ta. Dacă locuiești într-un apartament și urmează să-ți cumperi un aparat de aer condiționat, dar nu știi ce să alegi între unul mobil și unul fix, te ajutăm să te decizi, cu ajutorul filmulețului de mai jos! Te așteptăm pe Electripedia ca să #FiiSmartPeEnergie în fiecare zi.

This post was last modified on sept. 1, 2023, 10:04 AM 10:04

Disqus Comments Loading...