X

Volodimir Zelenski Anunta Noi Ajutoare Militare pentru Ucraina in Plina Contraofensiva

Volodimir Zelenski anunta o serie de noi ajutoare militare pentru Ucraina in plina contraofensiva impotriva Rusiei, iar asta pentru ca vorbim despre vehicule blindate pe care armata ucraineana le asteapta, impreuna cu alte tipuri de arme si munitie, promise de catre tarile NATO in ultimele saptamani.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre intalnirile pe care le-a avut cu oamenii din fruntea organismelor de conducere ale armatei, si nu numai, acestia incercand sa gaseasca solutiile cele mai bune pentru ca soldatii ucrainieni sa poata lupta in cele mai bune conditii posibile impotriva rusilor.

“Azi a fost o zi plină de evenimente. O conferință telefonică cu oficiali militari și guvernamentali. Prima linie. Acțiunile noastre ofensive. Rezultatul armelor noastre, noi arme ucrainene, este de 700 de kilometri. Sarcina este mai departe.

Vestea importantă pentru prima linie este că am convenit cu privire la furnizarea de vehicule blindate de evacuare medicală către Ucraina, un lot mare. Despre asta mi-au spus războinicii când am vizitat brigăzile de luptă. Ministerul Apărării a raportat astăzi despre acest lucru.

Ca întotdeauna la teleconferințe, au existat rapoarte de informații de la Direcția Principală de Informații și de la Serviciul de Informații Externe cu privire la planurile ocupanților. Planurile lor sunt fără speranță.

Am ținut o întâlnire despre evenimentele internaționale de săptămâna viitoare. Vor fi lucruri semnificative. Negocieri importante pentru Ucraina. O altă întâlnire în cauză mâine. Va fi 1 septembrie, începutul noului an școlar. Viceprim-ministrul Fedorov și ministrul Lisovyi, împreună cu echipele lor, pregătesc o inovație foarte pozitivă pentru școlari, părinți și profesori noștri.

Ceva care va ajuta cu adevărat. Maine va prezentam primele detalii. Mulțumesc tuturor celor care luptă și lucrează pentru Ucraina! Aș dori să menționez în mod special cea de-a 47-a brigadă separată mecanizată – vă mulțumesc băieților pentru avansare; războinicii brigăzii noastre de artilerie 44 – vă mulțumim pentru acuratețe!”

This post was last modified on aug. 31, 2023, 11:51 PM 23:51

Disqus Comments Loading...