Ministrul Energiei: Anunturile cu Decizii de ULTIMA ORA pentru Viitorul Energetic al Romaniei

Ministrul Energiei Anunturile Decizii ULTIMA ORA Viitorul Energetic Romaniei

Ministrul Energiei le pune in atentie tuturor romanilor deciziile pe care le-a luat pentru a asigura viitorul energetic al Romaniei, iar asta deoarece vorbeste mai jos despre ceea ce a facut in cursul ultimelor zile, participand la un eveniment numit Construim viitorul ACUM, sub marca NOD, si explicand importanta sa.

Ministrul Energiei aduce deasemenea in atentie si constituirea Grupului de lucru dedicat CE Oltenia, iar asta pentru ca prima sedinta a acestuia a avut loc la sediul ministerului pe care il conduce, scopul crearii grupului fiind de a colecta date pentru un plan de restructurare al Combinatului Enegetic Oltenia in cursul anilor urmatori.

“Am revenit azi pe tărâmul digitalizării. Sub un motto care îmi place mult: “Construim viitorul ACUM.” Un eveniment marca NOD, cu sute de oameni care se străduiesc în fiecare zi să modernizeze România și să o aducă în pas cu vremurile. Mesajul meu este clar: suntem condamnați să reușim să facem saltul în viitor.

Numai prin tehnologie, transformare digitală și energie bună vom reuși să construim România Viitorului. ACUM. E important să vă țin la curent cu felul în care avansează proiectele pe care colegii mei și cu mine le inițiem, dezvoltăm, urmărim îndeaproape, proiecte strategice pentru România. Proiecte care merită toată energia noastră.

După întâlnirile recente avute la CE Oltenia, am anunțat constituirea unui Grup de lucru dedicat. Ei, bine, azi a început sa funcționeze, printr-o primă ședință la sediul Ministerului. Scopul este să identificăm soluțiile și să colectăm toate datele pentru planul de restructurare și calendarul de implementare a măsurilor.

Așa cum am spus la Rovinari, sunt dispus să fac, împreună cu echipa Ministerului Energiei, tot ceea ce este omenește posibil pentru a susține continuitatea și dezvoltarea activității CEO. Nu va fi simplu, dimpotriva. Pentru că la CEO nu putem lua în calcul doar un pansament, e nevoie de reinventarea acestei companii de tradiție. Vă țin la curent cu mersul acestui proiect pentru care sper la cele mai bune soluții.”