X

Volodimir Zelenski: Situatia de pe Front si Aprovizionarea Armatei cu Munitie, Arme

Volodimir Zelenski detaliaza informatiile cele mai importante pe care le poate transmite dupa o intalnire cu reprezentantii armatei, in urma analizarii situatiei de pe frontul din Ucraina, iar asta deoarece armata primeste in continuare arme si munitie pentru a continua atacurile impotriva rusilor.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre ceea ce inseamna situatia de pe front in momentul de fata, dar si despre ceea ce se face pentru ca lucrurile sa fie imbuntatite, mai ales ca este in continuare nevoie de foarte mult ajutor pentru ca atacurile pe care tara sa le tot lanseaza, sa si aiba succes.

“Tocmai am ținut o întâlnire a Statului Major al Comandantului Suprem. De fapt, întreaga întâlnire este despre situația de pe front acum. Comandantul-șef, comandanți. Un raport separat, închis, al șefului serviciului de informații al apărării, Budanov.

Situația în est, în sud, pe malul stâng al regiunii Herson. Aprovizionare cu muniție. Rachete pentru apărarea noastră aeriană. Echipamente. Producția ucraineană de arme. Multe nuanțe diferite, multe detalii diferite.

Cheia este să oferim soldaților noștri și mai necesar pentru operațiuni ofensive, pentru deminare, pentru evacuarea soldaților răniți. Fiecare participant la întâlnire înțelege clar ce ar trebui să facă.

A avut loc o întâlnire cu oamenii legii – aceștia continuă să curețe starea celor, care încă încearcă să slăbească Ucraina din interior. Toamna ar trebui să fie fructuoasă în această chestiune – mai ales pentru Ucraina. Glorie Ucrainei!

This post was last modified on sept. 1, 2023, 10:13 PM 22:13

Disqus Comments Loading...