X

Austria: Nehammer Dezlantuit, Anunturi de ULTIMA ORA dupa INTERZICEREA Aderarii Romaniei la Schengen

Austria este un ghimpe in coastele Romaniei, iar Karl Nehammer s-a dezlantuit intr-o serie noua de declaratii indreptate impotriva Uniunii Europene, iar asta deoarece cancelarul de la Viena vorbeste despre sistemul de azil, care nu functioneaza de ani de zile, acesta fiind unul dintre motivele interzicerii aderarii Romaniei la Schengen.

Austria cere de ani de zile ca migratia sa fie una dintre problemele puse pe agenda Consiliului European, si Karl Nehammer a reusit asta, laudand-o deasemenea pe Giorgia Meloni pentru ajutorul pe care i l-a dat, insa masurile sunt departe de a fi suficiente pentru ca problemele generate de migratia ilegala sa fie rezolvate.

Austria cere solutii la nivel european pentru problemele aduse de catre migratia ilegala, pentru ca mai apoi sa permita inclusiv aderarea Romaniei la Schengen, Karl Nehammer fiind foarte hotarat sa ne blocheze accesul pana in momentul in care situatia tarii sale se va schimba cu o reducere a numarului de azilanti.

“Trebuie să acționăm acum pentru a preveni o astfel de situație să se repete. Sistemul de azil al UE a fost stricat de ani de zile. Bruxelles-ul a luat mult prea mult timp pentru a dărâma barierele ideologice. Asta se schimbă, în sfârșit există mai mult simț al realității. Cerem acest lucru de ani de zile și acum am reușit să readucem migrația pe agenda Consiliului European al șefilor de stat și de guvern.

Noul premier italian Giorgia Meloni a dat, de asemenea, mult impuls dezbaterii. Dar drumul este departe de a se termina. Migrația este una dintre acele mari probleme care trebuie rezolvate la nivel european, deoarece migrația neregulată poate fi o problemă care poate diviza și, eventual, chiar distruge Uniunea Europeană.”

This post was last modified on sept. 3, 2023, 6:19 PM 18:19

Disqus Comments Loading...