X

BCR Romania: Vesti GROZAVE pentru Clienti, ce da GRATUIT Romanilor din Tara

BCR Romania a hotarat sa le ofere romanilor din intreaga tara o serie de vesti grozave, iar asta pentru ca aduce in atentia oamenilor tot ceea ce trebuie sa stie in legatura cu o noua campanie speciala pe care o deruleaza, ea aducand gratuit premii in bani, separat fiind returnati si o parte din banii pentru achizitii.

BCR Romania vorbeste mai jos despre sistemul George Moneyback, in baza caruia clientii din Romania pot primi inapoi o parte dintre banii pe care ii cheltuie pentru diverse tipuri de cumparaturi, iar asta ii inscrie in mod automat si intr-o promotie speciala, care este derulata in aceasta perioada in tara.

BCR Romania: Vesti GROZAVE pentru Clienti, ce da GRATUIT Romanilor din Tara

Conform celor de la BCR, daca alegem sa profitam de aceasta promotie speciala, avem sansa de a castiga unul dintre cele doua premii in valoare de 500 de LEI, care sunt oferite in fiecare luna, desigur separat de banii returnati pentru achizitiile pe care le facem utilizand sistemul George Moneyback din Romania.

BCR nu e la prima campanie de acest gen, banca avand altele in derulare de-a lungul timpului, astfel ca destui romani au profitat de acest sistem, si e cazul sa o faci inclusiv tu, desigur doar daca te-ai putea bucura de premiile in bani, sau de returnarea unora dintre sumele cheltuite pentru achizitiile pe care le faci.

George te premiază dacă ești genul care e mereu în vacanță. Cu George Moneyback, primești o parte din bani înapoi atunci când alimentezi de la Mol și Rompetrol sau când faci rezervări pe booking. În plus, intri automat în tragerea la sorți pentru premii în bani. Cumpara de la parteneri si poti castiga unul dintre cele doua premii de 500 de LEI pe luna.

This post was last modified on sept. 3, 2023, 11:45 AM 11:45

Disqus Comments Loading...