E.ON: 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE care Vizeaza Clientii din Toata Romania

E.ON 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE Vizeaza Clientii Toata Romania

E.ON, unul dintre distribuitorii cei mai mari de energie electrica si gaze naturale din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia a milioane de clienti ceea ce trebuie sa stie in legatura atat cu centralele in condensare, cat si cu transmiterea indexului autocitit, pentru facturi cat mai exacte la energie.

E.ON vorbeste in primul rand despre centralele termice in condensare, acestea fiind prezentate ca avand o eficienta mult mai mare decat o centrala traditionala, iar asta pentru ca pot recupera caldura din gazele arse, care in mod normal se pierde la o centrala obisnuita, deci se reduce consumul cu pana la 30%.

E.ON: 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE care Vizeaza Clientii din Toata Romania

Conform celor de la E.ON Romania, pentru ca facturile lunare pe care le platim sa fie cat mai exacte, ni se recomanda sa transmitem indexul autocitit in mod constant, astfel incat facturile de regularizare pe care le primim, sa aiba o valoare cat mai redusa, sau sa aiba valoarea zero, adica sa nu platim ceva.

E.ON Romania incearca sa ii ajute pe romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca oricine vrea sa stie cum poate avea facturi mai mici pentru energie electrica si gaze naturale, astfel ca e bine sa fim informati in legatura cu aceste tipuri de trucuri, care pot fi de foarte mare ajutor, in final, in baza nevoilor noastre.

𝐒̦𝐭𝐢𝐚𝐢 𝐜𝐚̆ 𝐨 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞𝐜𝐚̂𝐭 𝐨 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ ? Ea recuperează cantitatea de caldură din gazele arse (căldură altfel pierdută) și o folosește pentru prepararea apei calde menajere. Astfel, tu îți reduci consumul cu până la 30% și plătești mai puțin la factură.

Pentru ca factura ta să reflecte consumul realizat, te sfătuim să folosești lunar serviciul gratuit de autocitire index, direct din aplicaţia. Astfel nu plătești nimic în avans și eviți diferențele la facturile de regularizare.