X

E.ON: 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE care Vizeaza Clientii din Toata Romania

E.ON, unul dintre distribuitorii cei mai mari de energie electrica si gaze naturale din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia a milioane de clienti ceea ce trebuie sa stie in legatura atat cu centralele in condensare, cat si cu transmiterea indexului autocitit, pentru facturi cat mai exacte la energie.

E.ON vorbeste in primul rand despre centralele termice in condensare, acestea fiind prezentate ca avand o eficienta mult mai mare decat o centrala traditionala, iar asta pentru ca pot recupera caldura din gazele arse, care in mod normal se pierde la o centrala obisnuita, deci se reduce consumul cu pana la 30%.

E.ON: 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE care Vizeaza Clientii din Toata Romania

Conform celor de la E.ON Romania, pentru ca facturile lunare pe care le platim sa fie cat mai exacte, ni se recomanda sa transmitem indexul autocitit in mod constant, astfel incat facturile de regularizare pe care le primim, sa aiba o valoare cat mai redusa, sau sa aiba valoarea zero, adica sa nu platim ceva.

E.ON Romania incearca sa ii ajute pe romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca oricine vrea sa stie cum poate avea facturi mai mici pentru energie electrica si gaze naturale, astfel ca e bine sa fim informati in legatura cu aceste tipuri de trucuri, care pot fi de foarte mare ajutor, in final, in baza nevoilor noastre.

๐’ฬฆ๐ญ๐ข๐š๐ข ๐œ๐šฬ† ๐จ ๐œ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐š๐ฅ๐šฬ† ๐ญ๐ž๐ซ๐ฆ๐ข๐œ๐šฬ† ๐ขฬ‚๐ง ๐œ๐จ๐ง๐๐ž๐ง๐ฌ๐š๐ซ๐ž ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฆ๐š๐ข ๐ž๐Ÿ๐ข๐œ๐ข๐ž๐ง๐ญ๐šฬ† ๐๐ž๐œ๐šฬ‚๐ญ ๐จ ๐œ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐š๐ฅ๐šฬ† ๐ญ๐ซ๐š๐๐ข๐ญฬฆ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐šฬ† ? Ea recupereazฤƒ cantitatea de caldurฤƒ din gazele arse (cฤƒldurฤƒ altfel pierdutฤƒ) ศ™i o foloseศ™te pentru prepararea apei calde menajere. Astfel, tu รฎศ›i reduci consumul cu pรขnฤƒ la 30% ศ™i plฤƒteศ™ti mai puศ›in la facturฤƒ.

Pentru ca factura ta sฤƒ reflecte consumul realizat, te sfฤƒtuim sฤƒ foloseศ™ti lunar serviciul gratuit de autocitire index, direct din aplicaลฃia. Astfel nu plฤƒteศ™ti nimic รฎn avans ศ™i eviศ›i diferenศ›ele la facturile de regularizare.

This post was last modified on sept. 3, 2023, 11:01 AM 11:01

Disqus Comments Loading...