BANCA Transilvania: Toti Clientii Informati, ce da GRATUIT pentru Romani

BANCA Transilvania Toti Clientii Informati GRATUIT Romani

BANCA Transilvania a hotarat sa-si informeze in mod oficial clientii din toata Romania despre ceea ce vrea sa le ofere gratuit in momentul de fata, iar asta pentru ca explica mai jos cum putem castiga o excursie in Bangkok, doar daca alegem sa ne facem un card Mastercard Direct prin intermediul aplicatiei BT Pay.

BANCA Transilvania vorbeste despre aceasta promotie speciala pentru a-i anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce ar trebui sa stie privind aceasta excursie speciala oferita acum, si merita sa avem in vedere ceea ce institutia financiara vrea sa ne ofere, pentru a profita de tot.

BANCA Transilvania: Toti Clientii Informati, ce da GRATUIT pentru Romani

Dupa cum prea bine stiti deja, aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania ne ofera posibilitatea de a ne bucura de optiunea de a administra de pe telefoane si tablete conturile bancare pe care le avem, ceva ce poate fi extrem de util pentru foarte multe persoane, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la toate aceste date.

BANCA Transilvania are deschisa aceasta campanie speciala pentru oricare dintre clientii din Romania, deci oricine vrea sa profite de tot, o poate face foarte usor, si merita sa nu trecem cu vederea aceasta oportunitate speciala, atat timp cat ea este disponibila pentru noi, chiar daca pentru o perioada limitata de timp.

Dacă îți faci cardul în euro Mastercard Direct din BT Pay, poți câștiga o vacanță cu de toate la Bangkok. Pe lângă excursie, intri în tragerea la sorți și pentru alte premii care sigur o să-ți placă. Hai în BT Pay.