E.ON: OBLIATIA pentru Milioane de Romani si ce AMENDA Risti!

EON OBLIATIA Milioane Romani AMENDA Risti

E.ON ii informeaza in mod oficial pe milioanele de romani din intreaga tara despre o obligatie extrem de importanta pe care o au in momentul de fata, si pe care nu trebuie sa o treaca cu vederea, iar asta deoarece risca o amenda foarte serioasa, asa ca e important sa stiti ceea ce ne transmite compania acum.

E.ON ne explica faptul ca o data la 2 ani de zile suntem obligati sa facem revizia centralelor termice, pe gaz, de apartament, aceasta fiind impusa prin lege de catre autoritatile din Romania, totul pentru siguranta oamenilor, atat a celor care au centrala in casa, cat si a celor care locuiesc in apartamentele invecinate.

E.ON: OBLIATIA pentru Milioane de Romani si ce AMENDA Risti!

Conform celor de la E.ON Romania, in cazul in care nu indeplinim aceasta obligatie, indiferent de motiv, riscam sa primim o amenda in valoare de 1.000 – 3.000 de LEI, ceea ce desigur ca poate fi o problema extrem de serioasa pentru foarte multi romani care nu au tocmai bani pentru a plati asemenea sume.

E.ON Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce presupune indeplinirea acestei obligatii, astfel incat sa nu primim vreo amenda de la autoritati, iar daca vreti sa indepliniti cerintele legale, atunci e bine sa va uitati cu atentie la aceste informatii furnizate de catre companie acum.

Tu stai liniștit, noi ne ocupăm de toate serviciile tehnice obligatorii pentru instalația de gaz cu specialiști autorizați! Lipsa acestor verificări și a documentelor doveditoare poate determina operatorul de distribuție să întrerupă furnizarea de gaze naturale la locul de consum.

Folosirea unor echipamente neverificate ori verificate de operatori neautorizați, și/sau refuzul accesului echipelor autorizate la locul de consum, duce la amenzi cu valori cuprinse între 1.000 și 3.000 lei.