X

Formula 1: IRONIILE Surprinzatoare ale lui Lewis Hamilton Impotriva lui Verstappen

Formula 1 nu este lipsita de controverse, iar asta pentru ca acum vorbim despre un nou atac pe care Lewis Hamilton l-a lansat impotriva lui Max Verstappen, si a surprins foarte multa lume, iar asta pentru ca el vizeaza performantele pe care pilotul olandez l-a avut in cadrul competitiei pana in momentul de fata.

Formula 1 este dominata de Verstappen, insa Hamilton afirma ca nu este impresionat de performantele pe care pilotul olandez le are, chiar daca el conduce in mod detasat din toate punctele de vedere, facand si o serie de paralelele cu unii dintre cei mai importanti piloti care au avut succes enorm in trecut in cursele de Grand Prix.

Formula 1 ne-a adus foarte multe controverse legate de Hamilton si Verstappen, iar ceea ce vedem acum este o mutare a rivalitatii dintre cei doi dincolo de pistele circuitelor din intreaga lume, olandezul spunand ca britanicul ar putea fi gelos pe succesul sau, ceea ce poate ca nu este chiar atat de departe de adevar.

“Nu sunt mai impresionat decât când conducea Michael Schumacher, când conducea Sebastian Vettel când conducea Kimi Raikkonen, când câștiga Fernando Alonso – este la fel. În opinia mea personală, toți colegii mei au fost mai puternici decât colegii pe care i-a avut Max – Jenson Button, Fernando, George Russell, Valtteri Bottas, Nico Rosberg.

Am avut atât de multe. Băieții ăștia au fost cu toții foarte, foarte puternici, foarte consecvenți – iar Max nu a concurat împotriva nimănui așa. Poate că e puțin gelos pe succesul meu actual. Genul ăsta de declarație… el poate crede că câștigă ceva cu asta, dar pentru mine nu contează. Cred că Mercedes se confruntă foarte greu cu infrangerea.”

This post was last modified on sept. 5, 2023, 3:49 PM 15:49

Disqus Comments Loading...