X

Ministrul Apararii: Notificare privind Soldatii Armatei Romane cu un Mesaj Important Transmis Oficial

Ministrul Apararii transmite o notificare foarte importanta cu privire la soldatii Armatei Romane, iar asta pentru ca Angel Tîlvăr aduce in atentia noastra ceea ce fac militarii in rezerva care vor participa la Invictus Games la Dusseldorf, el fiind prezent la plecarea acestora pentru a participa in cadrul competitiei.

Ministrul Apararii lauda militarii romani pentru perseverenta de care dau dovada pentru a fi activi in continuare in competitii de acest gen, iar asta pentru ca vorbim despre o competitie prestigioasa care intruneste sportivi din intreaga lume, iar Angel Tîlvăr a sustinut in repetate randuri militarii romani care au ajuns la aceasta competitie.

“Am participat, astăzi, la sediul Ministerului Apărării, la ceremonia prilejuită de plecarea echipei #InvictusRomânia la #InvictusGames2023, de la Düsseldorf.
Militarii răniți din echipa #Invictus sunt pregătiți pentru competiția care îi așteaptă și le doresc să revină acasă cu cât mai multe medalii. Rezultatele pe care echipa #InvictusRomânia le-a avut în trecut la Toronto, Sydney și Haga demonstrează cât de important este să lupți pentru un ideal, chiar dacă acesta pare intangibil.

Învățăm de la dumneavoastră, veteranii răniți în teatrele de operații, lecțiile valorase ale perseverenței în viața de zi cu zi, ale curajului de a lupta pentru idealuri, chiar și atunci când acestea par îndepărtate sau chiar intangibile. Cred cu tărie că este important ca, dincolo de declarațiile oficiale, să ne implicăm activ și permanent în susținerea dumneavoastră și să ne asigurăm că ajungeți acolo unde v-ați propus!

Sportivii militari Invictus ne-au oferit numeroase motive de mândrie, reprezentând cu succes Armata Română și România la această prestigioasă competiție internațională. Sunt convins că ne vor reprezenta în continuare la aceeași altitudine a performanțelor superioare! Adresez mulțumirile și felicitările mele familiilor membrilor Echipei Invictus România, care au stat și stau alături de militarii noștri. Încurajările și susținerea dumneavoastră sunt neprețuite și esențiale pentru succesul Invictus România!

Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, a aprobat executarea unei noi misiuni umanitare marți, 5 septembrie, la ora 09.00, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, pentru transportarea aeriană a unui pacient diagnosticat cu arsuri de la Spitalul Clinic de Urgențe „Bagdasar-Arsenie” din București la Spitalul Universitar din Lubeck, Germania.

Aeronava militară de tipul C-27 J Spartan aparținând Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat în această dimineață pe ruta București-Lubeck și retur. Misiunea se execută la solicitarea şefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborurilor este formată din specialiști ai Spitalului Clinic de Urgență Floreasca din capitală.”

This post was last modified on sept. 5, 2023, 11:18 AM 11:18

Disqus Comments Loading...