X

Volodimir Zelenski Anunta 2 Decizii Importante Luate in Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski anunta oamenii din intreaga lume despre 2 decizii foarte importante pe care le-a luat in plin razboi in Ucraina, iar asta deoarece vorbeste in mod oficial despre vizita pe care o face acum in Donetk, pentru a vedea situatia din teren, dar si a stabili noi strategii de aparare, sau atac.

Volodimir Zelenski confirma deasemenea un apel pe care l-a avut cu presedintele francez, Emmanuel Macron, discutand cu acesta despre ajutorul militar primit de catre Ucraina, dar si despre ceea ce trebuie facut pentru a se reporni transportul de cereale pe coridorul inchis de catre rusi.

“Fiica Vizităm brigăzi de luptă care apără Ucraina ca parte a grupului operațional-tactic „Donețk”. Rapoarte importante, probleme problematice, provizii care trebuie sporite, crearea unui sistem de management al suportului pentru sprijinirea brigăzilor, sporesc motivația soldaților noștri.

Opt brigăzi pentru această zi. Fiecare este special, dar toate sunt puternice! Vă mulțumim pentru rezultatele pe care le oferiți zi de zi statului nostru, soldaților!

Am avut un apel concentrat cu Emmanuel Macron.

Am mulțumit Franței pentru sprijinul acordat, inclusiv pentru ajutorul militar crucial. Am discutat despre următoarele pachete.

Am convenit ca Franța și companiile franceze să participe la viitorul Forum al industriilor de apărare din Ucraina.

Am discutat, de asemenea, modalități de asigurare a funcționării coridorului de cereale și de sporire a securității regiunii Odesa.

De asemenea, am convenit să începem discuțiile privind garanțiile bilaterale de securitate în urma declarației relevante a G7. Echipele noastre au sarcina de a merge mai departe.

Am mulțumit Franței pentru că a preluat conducerea în implementarea Formulei Păcii. Am discutat despre Summitul global pentru pace, care trebuie să implice un număr mare de țări, în special cele din afara Europei.”

This post was last modified on sept. 4, 2023, 11:05 PM 23:05

Disqus Comments Loading...