X

Vouchere eMAG date GRATUIT de Astazi Romanilor din Toata Tara

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, ii anunta in mod oficial pe romanii din toata tara cu privire la faptul ca incepand de astazi da gratuit vouchere de cumparaturi celor dornici sa participe la o promotie speciala inainte de Sfanta Maria Mare, oferind 4 vouchere de cumparaturi de 300 de LEi fiecare.

eMAG ofera gratuit aceste vouchere de cumparaturi pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa participe la promotie prin intermediul postarii de mai jos, de pe pagina sa de pe Facebook, iar conform informatiilor din aceasta pagina, voucherele de cumparaturi care sunt oferite, permit achizitia oricarui produs din magazin.

Vouchere eMAG date GRATUIT de Astazi Romanilor din Toata Tara

Dupa cum spune si eMAG mai jos, sunt peste 15 milioane de produse dintre care putem alege unul, sau mai multe, care sa ne intereseze, astfel ca avem oportunitatea de a ne bucura de cumparaturi asa cum ne dorim, totul daca avem si sansa de a castiga unul dintre voucherele care sunt oferite in mod gratuit.

eMAG nu e la prima promotie de acest gen in Romania, iar asta deoarece aceste tipuri de concursuri se dovedesc a fi foarte populare in randul oamenilor, asa ca ramane doar sa vedeti cand va mai fi anuntat altul nou, daca nu veti ajunge in situatia de a castiga ceva la cel pe care il deruleaza acum.

Se apropie Sfânta Maria Mare și iar nu știi ce cadou să-i faci Mariei/Marianului/etc. tău drag? Ia-i un card cu milioane de idei de pe eMAG: așa, persoana sărbătorită își poate alege ce vrea din peste 15 milioane de produse. Iar dacă-i dai și tag în comentarii, intri automat în tragerea la sorți pentru unul din cele patru carduri cu milioane de idei în valoare de 300 de lei. Perioadă: 4-7 septembrie.

This post was last modified on sept. 5, 2023, 12:05 PM 12:05

Disqus Comments Loading...