X

WhatsApp: Mesajul de ULTIMA ORA pentru Toti Oamenii cu iPhone si Android

WhatsApp transmite in mod oficial un mesaj de ultima ora pentru toti oamenii care au iPhone si Android in momentul de fata, iar asta pentru ca in atentia lor aduce o foarte importanta functie oferita, ea numindu-se Chat Lock, iar dupa cum ii spune denumirea, este capabil sa securizeze conversatiile noastre.

WhatsApp explica mai jos faptul ca, multumita Chat Lock avem posibilitatea de a ascunde de ochii tuturor curiosilor o varietae de conversatii care ne pot face vulnerabili, iar asta pentru ca nimeni nu va putea vedea absolut nimic, daca noi nu dorim acest lucru, ceea ce este o veste extrem de buna pentru noi.

WhatsApp: Mesajul de ULTIMA ORA pentru Toti Oamenii cu iPhone si Android

Schimbarea aceasta pe care WhatsApp Messenger o are implementata in aplicatia pentru iPhone si Android, este disponibila de foarte multa vreme, iar foarte multa lume poate sa profite de ceea ce ne ofera ea, mai ales ca a fost ceruta de foarte multa vreme inainte de a fi implementata intr-un final oficial.

WhatsApp Messenger ofera Chat Lock in cele mai recente versiuni ale aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, astfel ca ar fi bine sa o incercati, pentru ca s-ar putea sa va bucurati de functionalitatea pe care aceasta o ofera, mai ales daca mai multe persoane au acces la telefonul vostru.

Suntem în această poză și nu ne place. Chat Lock se asigură că cele mai personale chat-uri ale fiecărui semn sunt păstrate protejate prin parolă. Messages Chat Lock protejează: un cimitir de admiteri vulnerabile pe care le-ați ascuns.

Versurile cantecelor pe care le trimiți persoanei iubite. O notă vocală care confruntă proprietarul. Plangeri despre cine nu și-a finalizat cererea de plată, idei de afaceri de miliarde de dolari pe care le vei uita mâine. Poze cu cei doi câini și cu pasărea pe care o adopți.

This post was last modified on sept. 5, 2023, 12:48 PM 12:48

Disqus Comments Loading...