X

Kaufland da Vouchere GRATUITE Romanilor, care sunt Conditiile Oficiale!

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cel mai mare numar de magazine in Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte pe romani in legatura cu faptul ca le da vouchere gratuite in valoare de 10 de LEI fiecare, totul facand parte dintr-o campanie desfasurata pentru o perioada limitata de timp.

Kaufland le spune romanilor ca le da vouchere de cumparaturi in baza achizitiilor pe care le fac in magazinele din toata tara, iar asta pentru ca la fiecare 200 de LEI cheltuiti folosind un Kaufland Card, vom primi 10 LEI sub forma de voucher de reducere pentru alte achizitii pe care intentionam sa le facem.

Kaufland da Vouchere GRATUITE Romanilor, care sunt Conditiile Oficiale!

Conform celor de la Kaufland Romania, trebuie sa ne scanam cardul Kaufland de fiecare data cand facem cumparaturi de minim 200 de LEI, pentru a putea primi voucherul de 10 LEI pe care compania il ofera, asa ca trebuie sa aveti in vedere acest lucru, daca sunteti interesati sa beneficiati de promotia aceasta acum.

Kaufland Romania deruleaza aceasta campanie speciala doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, astfel ca daca vreti sa va bucurati de tot, e important sa va grabiti si sa faceti cumparaturile cat timp ea este activa, pentru ca nu se stie daca va fi extinsa, sau inlocuita de alta similara.

În perioada 28.08-10.09.2023, scanează Kaufland Card la casa de marcat și, la 200 lei acumulați, activezi voucherul în valoare de 10 lei reducere pe care îl poți folosi la primul coș de cumparături de peste 200 Lei. Voucherul trebuie activat în aplicație ori la casa de marcat. Bucură-te de vouchere de reducere cu Kaufland Card în fiecare săptămână! Scanează-l la casa de marcat și rămâi mereu conectat la cele mai bune oferte!

This post was last modified on sept. 6, 2023, 9:04 AM 09:04

Disqus Comments Loading...