X

Volodimir Zelenski Viziteaza Soldatii de pe Frontul Razboiului cu Rusia

Volodimir Zelenski a vizitat soldatii de pe frontul razboiului cu Rusia, iar asta deoarece in ultimele zile a fost prezent in regiunea Donbas, in Zaporojie si Bakhmut, pentru a discuta cu militarii care lupta din rasputeri pentru a respinge atacurile rusilor, care nu contenesc in vreun moment.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre eroismul de care au dat dovada razboinicii ucrainieni in ultimele luni, ei reusind sa faca fata atacurilor furibunde lansate de catre rusi, insa este nevoie de si mai mult pentru ca lucrurile sa fie stabile pentru Ucraina.

“Încheiem această zi la Kiev. Două zile – Donbas, regiunea Zaporizhzhia. 13 brigăzi de luptă. Împreună cu generalii Sirskyi, Tarnavskyi, Sodol. Au discutat cu comandanții de brigadă și cu combatanții.

Soldații noștri au fost premiați. Le-a mulțumit medicilor de luptă, medicilor noștri. Toate cererile soldaților vor fi adresate generalilor de vârf, oficialilor guvernamentali și experților noștri internaționali. Va fi o nouă aprovizionare.

Este foarte important – va exista o nouă producție a armelor noastre, au fost conturate mai multe poziții prioritare cu soldații. Ce trebuie făcut. Hai să o facem!

Soldații noștri în direcția Bakhmut. Ucraineni puternici! Sarcini dificile! Și rezultate foarte semnificative pentru Ucraina: mișcarea noastră înainte, distrugerea ocupanților.

Brigada 93 separată mecanizată, 28 brigadă separată mecanizată, 92 brigadă separată mecanizată. Împreună cu generalul Syrsky, au discutat cu comandanții și soldații. Întrebări suplimentare pentru Stavka. Premiați cei mai buni războinici. Și mulțumesc tuturor celor care luptă pentru țară!”

This post was last modified on sept. 5, 2023, 11:56 PM 23:56

Disqus Comments Loading...