X

CEC Bank: Decizia pentru Romani, Cati Bani da GRATUIT Clientilor de Acum!

CEC Bank, una dintre bancile cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa le vorbeasca in mod oficial romanilor din intreaga tara despre sumele de bani pe care le da gratuit celor care decid sa profite de o promotie speciala pe care banca o deruleaza la ora actuala in toata Romania, pentru o perioada limitata de timp.

CEC Bank vorbeste mai jos despre faptul ca prin intermediul unei noi solutii de plati, le ofera romanilor posibilitatea de a beneficia de recuperarea a pana la 10% din banii cheltuiti la cumparaturi, in limita a 1.000 de LEI lunar, asa cum fac deja alte banci din Romania, cand vine vorba despre beneficii pentru clienti.

CEC Bank: Decizia pentru Romani, Cati Bani da GRATUIT Clientilor de Acum!

Puteti vedea explicatiile pe care CEC Romania le ofera pentru clientii din toata tara la ora actuala cand vine vorba despre sistemul de cashback, iar asta deoarece sumele de bani pe care le putem primi inapoi pentru achizitiile facute folosind acest sistem pot ajunge sa fie destul de mari, conform bancii.

CEC Romania ofera acest sistem pentru oricare dintre clientii sai din Romania, deci in mod teoretic oricine poate sa profite de tot in momentul de fata si merita sa nu trecem cu vederea ceea ce ni se aduce in atentie, pentru ca s-ar putea sa ne bucuram de o promotie extrem de interesanta in aceasta perioada.

Lansăm o nouă variantă a produsului Figo.Pay by CEC Bank! Noul portofel electronic oferă utilizatorilor cashback la cumpărăturile fizice sau online făcute în rețelele magazinelor partenere listate în aplicație, dar și multe alte facilități. La fiecare achiziție, poți primi înapoi pe card până la 10% din suma cheltuită, în limita a 1.000 de lei lunar.

This post was last modified on sept. 8, 2023, 9:42 AM 09:42

Disqus Comments Loading...