X

E.ON: Mesajul foarte IMPORTANT Transmis Tuturor Clientilor din Romania

E.ON, unul dintre principalele grupuri de energie care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa le vorbeasca oamenilor despre ceea ce ar trebui sa stie cand vine vorba despre plata facturilor, inclusiv cele electronice si utilizand carduri de energie emise de catre companie, indiferent pentru ce sume.

E.ON explica mai jos cat de usor putem sa platim o factura folosind inclusiv un card de energie, iar asta pentru ca vorbim despre un sistem care faciliteaza plata foarte rapida a oricaror tipuri de facturi care ne-au fost emise de catre companie, asa ca merita sa le avem in vedere chiar in aceasta perioada.

E.ON: Mesajul foarte IMPORTANT Transmis Tuturor Clientilor din Romania

Recent Guvernul Romaniei a decis sa alimenteze cardurile de energie cu noi sume de bani de care romanii se pot bucura pentru a isi plati facturile la energie, astfel ca daca aveti o factura emisa de catre E.ON Romania, atunci puteti sa o platiti foarte rapid utilizand un card de energie pe care l-ati primit.

E.ON Romania explica mai jos de ce este important sa ne achitam facturile inclusiv utilizand aceste metode, iar asta pentru ca putem sa ne bucuram de acces foarte rapid si usor la utilizarea banilor pe care Guvernul Romaniei ni-i pune la dispozitie, si pentru multa lume sumele conteaza, chiar daca nu sunt foarte mari.

Ştim că plata facturii electronice cu cardul de energie ţi-a dat ceva bătăi de cap. 𝐃𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐞𝐚, 𝐢̂𝐭̧𝐢 𝐞𝐱𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚̆𝐦 𝐩𝐚𝐬 𝐜𝐮 𝐩𝐚𝐬 𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐨𝐭̧𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐄.𝐎𝐍 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐏𝐨𝐬̧𝐭𝐞𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞, 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐝 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞. Preferi plățile cash la POS în magazinele partenere? Descarcă și instalează-ți gratuit aplicația E.ON Myline pe telefon și ai mereu acces la codul de bare în secțiunea „Facturi”. Astfel, poți plăti cu numerar sau card, oricând, fără să mai tipărești factura E.ON ori să o ai la tine.

This post was last modified on sept. 8, 2023, 9:28 AM 09:28

Disqus Comments Loading...