X

Germania: Anuntul in Plina CRIZA privind Aderarea BLOCATA a Romaniei la Spatiul Schengen

Germania se afla in plina criza in momentul de fata, cancelarul Olaf Scholz discutand inclusiv cu alti lideri europen despre situatia grea prin care tara sa trece, dar un anunt oficial al Oficiliului Federal pentru Migratie ne arata ca aderarea blocata a Romaniei la Schengen ar putea ramane in acelasi stadiu in viitor, ceea ce nu este o veste prea buna.

Germania confirma faptul ca a ajuns la aproape 205.000 de cereri de azil in 2023, acestea fiind cu 77% mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut, desi ne aflam doar in luna august, semn ca multi dintre cei care nu mai depun cereri de azil in Austria, asa cum se lauda Karl Nehammer, ajung sa o faca la guvernul de la Berlin, condus de Olaf Scholz.

Germania trece prin aceasta criza cu probleme extrem de mari in cazarea refugiatilor care ajung sa faca cereri de azil si cu putine repatrieri, astfel ca aderarea Romaniei la Schengen in 2023 depinde de semnarea unui nou pact european pentru migratie, dar aceste probleme ingreuneaza extrem de mult intregul proces, si alimenteaza plangerile lui Karl Nehammer.

“Germania a înregistrat aproape 205.000 de cereri inițiale de azil până la sfârșitul lunii august – cu 77% mai mult decât în ​​anul precedent. Aceasta înseamnă că creșterea rapidă se accelerează considerabil. Au fost doar patru ani în istoria Republicii Federale Germania în care imigrația pentru azil a fost mai mare decât în ​​2023.

În timp ce capacitățile de integrare au fost depășite de mult timp în multe locuri, imigrația de azil în Germania continuă să crească. Potrivit Oficiului Federal pentru Migrație și Refugiați, în august au fost depuse 27.738 de cereri inițiale, cu 17% mai mult decât în ​​luna precedentă.”

This post was last modified on sept. 8, 2023, 10:39 AM 10:39

Disqus Comments Loading...