X

Rompetrol: Decizia Oficiala, ce da GRATUIT si ce Trebuie sa faci in Benzinarii!

Rompetrol, lant din Romania care are un numar mare de benzinarii la care alimenteaza un numar mare de romani in fiecare zi, a decis sa aduca in atentia tuturor ceea ce da gratuit pentru oamenii care vor sa profite de promotia speciala care este acum in derulare, iar asta pentru ca vorbim despre 5 masini oferite oamenilor interesati de asta.

Rompetrol vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre romanii care sunt interesati sa participe la aceasta promotie speciala, au ocazia de a astiga una dintre cele 5 masini Fiat 500 Hybrid, care sunt oferite ca parte a campaniei, iar pentru a avea sansa de a le castiga, nu trebuie decat sa cumparam produse in valoare de 150 de LEI din oricare dintre benzinarii.

Rompetrol: Decizia Oficiala, ce da GRATUIT si ce Trebuie sa faci in Benzinarii!

Puteti vedea mai jos mesjaul pe care cei de la Rompetrol il transmit in momentul de fata, iar asta deoarece e bine sa stiti ce anume trebuie sa faceti pentru a profita de promotia speciala care este derulata, insa nu trebuie sa uitati ca totul este disponibila exclusiv doar pentru o perioada limitata de timp, asa ca merita sa profitati cat totul e disponibil.

Rompetrol mai are si alte promotii speciale in derulare in perioada aceasta, asa ca nu trebuie sa treceti cu vederea aceea ce ne este oferit, mai ales ca unele dintre ele sunt listate in cadrul aplicatiei lantului de benzinarii, deci e si mai usor sa aflam informatiile care ne intereseaza cel mai mult, in orice moment.

Mai multe coduri înscrise, mai multe șanse de câștig în Promoția de Vară Rompetrol! Alimentează sau cumpără produse în valoare de minim 150 de lei și ai șansa de a câștiga una din cele 5 mașini Fiat 500 Hybrid. Înscrie codul de pe bonul fiscal prin: ​Sms la 1788*; Mesaj pe WhatsApp la numărul 0759 055 343.

Aplicația Rompetrol Go; Pagina de campanie, pe website.​ În plus, beneficiezi de șanse duble dacă faci parte din programul de loialitate Rompetrol Go și reduceri de până la 60% la produsele din gama Forever Young by Fiat 500 la un minimum de 10 puncte acumulate. ​

This post was last modified on sept. 8, 2023, 4:58 PM 16:58

Disqus Comments Loading...