X

WhatsApp: Trucul SECRET pentru Android de care Nu ai Stiu pana Acum

WhatsApp dezvaluie in mod oficial un truc secret pentru telefoanele Android despre care foarte multi dintre oamenii care folosesc platforma de mesagerie nu au stiut pana acum, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care nu este tocmai usor de descoperit, sau usor de folosit, daca tot discutam despre el.

WhatsApp vorbeste mai jos despre modelitatea prin care putem sa recuperam conversatiile din baza de date a aplicatiei de pe un telefon cu sistem de operare Android, iar asta pentru ca, la nevoie, exista o procedura pe care o putem urma pentru a nu pierde aceste conversatii facute deja.

Cum să restabiliți chat-urile din baza de date WhatsApp a telefonului dvs. Android

WhatsApp stochează automat conversațiile tale zilnic în baza de date WhatsApp a telefonului tău. Aceasta include un istoric complet de chat pentru a le recupera în caz de corupție. Vă recomandăm să utilizați Google Drive pentru a face backup pentru întregul dvs. chat și istoricul media.

Pentru a restabili chat-urile stocate în baza de date WhatsApp a telefonului dvs.:

  1. Descărcați o aplicație de gestionare a fișierelor dacă telefonul dvs. nu are deja una.
  2. Dacă datele dvs. nu sunt stocate pe un card SD, este posibil să vedeți „stocare internă” sau „stocare principală”. Copiați cea mai recentă copie de rezervă în folderul „Băzuri de date” de pe noul telefon.
  3. Instalează și deschide WhatsApp, apoi verifică-ți numărul.
  4. Atingeți RESTAURARE când vi se solicită să vă restabiliți conversațiile și media din baza de date.

Pentru a restabili conversațiile mai vechi stocate în baza de date WhatsApp a telefonului dvs.:

  1. Descărcați o aplicație de gestionare a fișierelor dacă telefonul dvs. nu are deja una.
  2. În aplicația de gestionare a fișierelor, navigați la baza de date WhatsApp a telefonului sau cardul SD > WhatsApp > Baze de date. Dacă datele dvs. nu sunt stocate pe cardul SD, este posibil să vedeți „stocare internă” sau „stocare principală”.
    1. Pe Android 10+, calea fișierului este: Stocare principală > Android > Media > com.whatsapp > WhatsApp > Baze de date;
  3. Redenumiți fișierul de rezervă pe care doriți să îl restaurați din msgstore-AAAA-MM-DD.1.db.crypt14 în msgstore.db.crypt14. Este posibil ca o copie de rezervă anterioară să fie pe un protocol anterior, cum ar fi crypt12. Nu modificați numărul extensiei de criptă.
  4. Dezinstalează și reinstalează WhatsApp.
  5. Atingeți RESTAURARE când vi se solicită.

Notă: Pentru a restabili chat-urile stocate în baza de date WhatsApp a telefonului dvs., veți avea nevoie de un computer, un explorator de fișiere, spațiu de stocare disponibil sau un card SD pentru a transfera fișierele de pe telefonul vechi pe noul telefon.

This post was last modified on sept. 8, 2023, 8:55 AM 08:55

Disqus Comments Loading...