X

Orange ii Anunta pe Clienti, ce Ofera GRATUIT pentru Milioane dintre Noi!

Orange, de departe cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe milioanele de clienti care-i folosesc serviciile, despre ceea ce este oferit gratuit in momentul de fata, dar si cum putem profita de tot, atat timp cat promotia speciala inca mai este disponibila pentru Romania.

Orange continua sa aiba disponibila campania Pinata Party pentru clientii de cartele prepay, astfel ca oricare dintre cei care sunt dornici sa profite de acest sistem, au acum ocazia de a o face, insa totul doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, insa premiile care ne sunt oferite, sunt unele pe masura asteptarilor multor oameni.

Orange ii Anunta pe Clienti, ce Ofera GRATUIT pentru Milioane dintre Noi!

Cei de la Orange Romania le vorbesc clientilor despre faptul ca accesand Pinata Party prin intermediul aplicatiei companiei, oferita gratuit pentru telefoanele iPhone si Android, vor avea posibilitatea de a se bucura de optiunea de a castiga o serie de premii interesante: 15 trotinete electrice Okai Neon Lite, 5 Samsung Galaxy Watch5 Pro, 5 Nintendo Switch.

Orange Romania explica foarte clar faptul ca nu trebuie sa facem prea multe pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile de mai jos, iar asta pentru ca ele pot fi castigate usor doar daca urmam simplele instructiuni care au fost publicate de catre companie pentru participare, asa ca merita sa le avem in vedere, daca suntem interesati de ele.

Acum poti revendica, cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor, premii cu beneficii bonus pentru abonamentul tău Orange sau cartela ta PrePay. Adună minimum 1.000 de puncte și poți câștiga prin tragere la sorți super premii: 15 trotinete electrice Okai Neon Lite, 5 Samsung Galaxy Watch5 Pro, 5 Nintendo Switch. Descoperă toate premiile instant pe care le poți câștiga sau pe care le poți revendica cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor.

This post was last modified on sept. 10, 2023, 4:52 PM 16:52

Disqus Comments Loading...