BANCA Transilvania: Clientii Vizati de o IMPORTANTA Informare Oficiala a Bancii

BANCA Transilvania Clientii Vizati IMPORTANTA Informare Oficiala Bancii

BANCA Transilvania a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor din Romania ceea ce trebuie sa stie in momentul de fata in legatura cu una dintre masurile importante pe care le-a luat, iar asta deoarece le permite copiilor cu varste de 10 – 18 ani sa aiba acces la un cont bancar mult mai simplu decat pana la ora actuala.

BANCA Transilvania explica mai jos ceea ce ar trebui sa stie oricine in legatura cu aceasta initiativa, iar asta pentur ca BT Pay Kiddo este disponibil pentru instalare inclusiv in telefoanele iPhone si Android, iar cei care o fac, au inclusiv sansa de a castiga o serie de premii extrem de interesante in aceasta perioada.

BANCA Transilvania: Clientii Vizati de o IMPORTANTA Informare Oficiala a Bancii

Conform celor de la BANCA Transilvania, vorbim despre o serie de premii extrem de interesante sub forma de laptopuri, cursuri de vlogging, casti, tablete, vouchere, toate oferite gratuit pana in data de 22 octombrie de catre banca pentru toti cei care sunt dornici sa profite de aceasta campanie speciala.

BANCA Transilvania vorbeste despre tot acum pentru ca este interesata sa le ofere romanilor acces la servicii de cea mai buna calitate, asa ca merita sa avem in vedere ceea ce ne spune, chiar daca totul este disponibil doar pentru o perioada foarte limitata de timp in momentul de fata pentru toti clientii.

Banii de buzunar se dau de acum direct în BT Pay Kiddo. Dacă ai un kiddo între 10-14 ani sau 14-18 ani, trebuie să știi că poate să folosească BT Pay, versiunea Kiddo. Îi dai acces din app, își instalează aplicația & that’s it! De acum, face parte din gașca cool kids, care își gestionează banii direct din app, sub supravegherea ta.

În plus, dacă îi faci BT Pay Kiddo până pe 22 octombrie, poți câștiga premii super cool: laptopuri MacBook, căști, tablete, cursuri de vlogging, vouchere & more. Hai în BT Pay!